Mit tegyek ha felajánlottak havi 450000 Ft-ot nettót, de napi 16 órát kell hozzá dolgozni ebédszünetben is hétvégén is viszont nem kell hozzá szakképzettség ami nekem nincs is?
Hány éves vagy? Milyen távra tervezed ezt?
Nem hiszem, hogy egy néhány évnél tovább lehetne bírni.
Napi 16 óra munka azt jelentené, hogy emellett semmire nem lesz időd, csak munka/alvás.
"Hétvégén is" heti 6 vagy heti 7 nap munkát jelent?
1170Ft illetve 1000 Forintra jön ki az órabéred
Egy idei cikkben ezt láttam:
"a Burger King Budaörs: br. 1727 Ft – 2185 forint között fizet óránként
a McDonalds Astoria: br. 1800-2340 Ft/óra között
a KFC Dunakeszi pedig 1450 - 2080 Ft/óra között fizet"
Ezek ugyan bruttó órabérek, de nem állnak távol az ajánlatodtól, és ide sem kell semmi végzettség.
Van egy óriási előnye ennek a munkának. Nincs kötelezettseg. A 450 ezer Ft heti hét napra van számolva, de nem kötelező annyit dolgozni. Semennyit se kötelező. Szó szoros értelmében a havi egy órát dolgozok akkor annyit fizetnek ki ha napi 24 órát dolgoznék akkor annyit de ugye az már tényleg lehetetlen. Viszont semminemű pótlék nincsen.
Éjszaka is lehet dolgozni a nap 24 órájában bármikor. Szóval teljes mértékben kötetlen. Ez óriási előny azzal a burger kinges állással szemben. És ha semmit se dolgozok akkor se rúgnak ki csak éppen akkor nem fizetnek semmit.
Természetesen ettől még érdekelnek más lehetőségek de értelemszerűen csak akkor ha ha távol állnak ettől az ajánlattól mégpedig felfele.
Na, visszajott a szexchat-es kerdezonk?
Napi 16 ora munkat max. 1-2 hetig lehet csinalni, utana osszeesel. Hiaba kotetlen, az oraber sz*r, es hacsak nem a hid alatt alvas a masik alternativa, tuti nem vallalnam el.
Havi 50 katát már levontam, iparűzési adó pedig úgy tudom ingyenes bizonyos székhelyszolgáltatóknál.
Most hallottam valami TB járulék tól de az végül is mennyi is 10000 Ft lehet? Szóval akkor azért valóban lejön belőle valamennyi de ha jól tévedek akkor minimális.
Egyetértek hogy nem az évszázad ajánlata De akkor mi olyat tudtok mondani ami ennél jobb és nem kínál szakképzettséget nagy amit el lehet kezdeni tanulni és nem arról szól hogy akkor most öt év Egyetem és utána szép lesz amihez Persze előbb le is kéne másik négy év alatt érettségizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!