Mit tegyek ha felajánlottak havi 450000 Ft-ot nettót, de napi 16 órát kell hozzá dolgozni ebédszünetben is hétvégén is viszont nem kell hozzá szakképzettség ami nekem nincs is?
A leírásod alapján havi 480-496 óra munkára fizet bruttó 500eFt-ot, durván 1000Ft/h-ás bért.
1 műszak esetén katásként kapnál 160e-et - 50e a kata = 110eFt/hó
Azt még mindig nem írtad le, hogy mit kell csinálnod?
Mennyid megy el utazási költségekre?
Mennyi költséged van a melóval?
Mennyid megy el utazási költségekre?
Mennyi költséged van a melóval?
Igen van plusz havi 10000 Ft BKV bérlet költség. Ez érdekes mert az úgy is lenne. De akkor is költség. Kell hozzá jogosítvány tehát elméletileg nem tudom felszámíthatom e költségnek az egykori tanfolyamot. Úgy értem hogy hogy elviekben mondhatom e hogy ez költség. Nem számolhatóm el a sok évvel ezelőtti vezetői tanfolyamot oké ezt tudom. Évente 5000 Ft jogosítvány megújítási költség. Szemüveggel vezethetek ezért néhány évente 10-20000 Ft ér szemüveg is kell. Ez mind olyan amit akkor is kifizettnék hogyha ez a munka nem lenne úgy hogy ezt a részét nem értem hogy most mondhatjuk hogy költség. Fogkefe fogkrém is kell meg ruha is sőt még fodrász is Bár furamód nem kötelező a jó megjelenés csak annyi kell hogy ne koszoljam össze az autót tehát azért mocskosan véresen nem végezhetem de például izzadtszagúan borostyásan igen vagyis szappant is borotvahabot még meg is sportolhatok. Meg a fürdéssel is elmenne egy óra ha ehelyett dolgozok még kapok is egy ezrest.
De igazabol tényleges pluszköltség olyan amit amúgy nem költenék el, olyan nincsen. Kajára is költök közben de vihetek és akkor olcsóbb. De mindenéppen kell. Akár haza is mehettek közben ebédelni de értelemszerűen akkor azt az időt nem fizetik ki. Ha meg munka közben veszek ételt a büfében akkor jóval drágább.
Napi 16 oras melo ami kotetlen de vezetni kell, plusz a tied minden felelosseg? A benzint nem neked kell fizetni? Es tenyleg azon akarsz sporolni hogy nem furdesz / borotvalkozol mert csinalhatod igenytelenul is?
En azt hiszem itt fejeztem be, mert vagy valami h*lye troll vagy, vagy siman mentalisan serult es ez az egesz munka kizarolag a fejedben letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!