Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánlottam, hogy odaköltözöm hozzá. Rosszul tettem?
3 hónapig jártam egy sráccal, aztán ő külföldön kapott munkát és elköltözött. Úgy váltunk el, hogy szeret de nem tudja, hogy mennyire működne ez, ha utazgatnunk kellene.
Én kaptam egy ösztöndíjat, így én is ki tudnék költözni. Az egész hirtelen jött, de megörültem és gyorsan írtam neki, hogy mi a helyzet. Ő meglepődött és nem válaszolt, hogy akarja-e, csak annyit, hogy most elfoglalt, de ezt meg kellene beszélnünk skype-on. Én írtam neki, hogy nyugodtan gondolkodjon a dolgon és ha készen áll, akkor beszélünk róla.
(normálisan nem jutnak eszembe 3 hónap után összeköltözni bárkivel, de most úgy éreztem, hogy ez egyszerűbb, mint az utazgatás) A barátnőim szerint kitörő örömmel kellett volna fogadnia a híreket. Szerintem mondjuk normális, hogy át akarja gondolni. Szerintetek rosszul tettem, hogy letámadtam ezzel? 24/N
hany eves a srac?
lehet,hogy nem gondol teged komolyan,vagy egyedul akar majd szorakozgatni,csajozni.
vagy csak neki sem biztos kint semmi,es tele van gondokkal
Megbeszélés, előkészületek, végrehajtás, ez a jó sorrend.
Te intéztél magadnak egy ösztöndíjat, és közölted, h odaköltözöl. A közepével kezdted, az elejét meg egyoldalúsítottad, persze, hogy nem volt lelkes.
A srác is 24 éves.
Egyébként az ösztöndíjat már korábban pályáztam, igazából még az előtt, hogy egyáltalán megismertem őt, csak most kaptam egy értesítést, hogy megkaptam. És akkor írtam neki, hogy mi a helyzet. És nem azt mondtam konkrétan, hogy odaköltözöm, hanem hogy megvan a lehetőségem, hogy odaköltözzek és mit szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!