Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jól kinéző 10/10-es fiatalúr egy buli után hazakisert majd nálam aludt . Haza úton megkerdezte hogy mi az esetem ha mondtam valamit magára nézve dokumentálta is. Tegyük hozza hogy mindketten eleget ittunk . Felajanlottam neki a kanapét..?
"esküszöm nem vagyok menthetetlenül csúnya"
Nem vagy menthetetlenül csúnya, hanem simán a "hát, nem valami jó nő" kategóriába tartozol valószínűleg. Szerintem nem kívánt eléggé.
1: Esküszöm hogy nem vagyok csúnya finoman szerettem volna megfogalmazni hogy abszolút nincs semmilyen külsőleges gond velem . Mielőtt letamadnatok hogy túl nagy az onbecsulesem 💔😭 Nem surun történt velem korábban ilyen szituáció de általában nem szoktam elutasítást kapni. Ha nem tetszettem neki eléggé akkor miért kísért el? Miért jott be a hazba? Miért nem aludt a kanapén? Miért éreztem fizikálisan hogy bejonnek neki? Mert én értem hogy nem tetszhetek mindenkinek csak hat na ..
2,4: Nem vagyok troll esküszöm csak megpróbáltam olvashatóbban fogalmazni nem folyton csak azt írni a srác . De ha valakinek így jobban tetszik képzelje oda nyugodtan. Nem hiszem hogy ez a mondani valóm lenyege .
5: persze lehet aludni is az ágyban . De ha aludni akarok arra a kanapé is megfelelő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!