Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon jól kinéző 10/10-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jól kinéző 10/10-es fiatalúr egy buli után hazakisert majd nálam aludt . Haza úton megkerdezte hogy mi az esetem ha mondtam valamit magára nézve dokumentálta is. Tegyük hozza hogy mindketten eleget ittunk . Felajanlottam neki a kanapét..?

Figyelt kérdés
..de ő az ágyamat választotta es úgy éreztem mikor atoleltem hogy nem lennék túlzottan ellenére . Mégsem kezdeményezett . Sőt . Az en kezdeményezésemet is elutasította. Azzal az indokkal hogy o fáradt . Egymást atolelve aludtunk .Aztán elkoszontunk egymástól azóta beszélgetünk üzenetben. Nem tudom hogy mire veljem ezt a szituációt. Én már tényleg mindenre gondoltam. Nem találok magyarázatot . Pedig esküszöm nem vagyok menthetetlenül csúnya es az uriembernek pedig jó esélyei lettek volna nálam ezen az esten. Szerintetek mi lehetett a gond vagy nem gond? Bár ha egy férfi azt mondja hogy fáradt az gondolom hogy úgy is van . De nem tudom hogy szoktak e ilyet mondani. A megjegyzései , a fizikális jelzései , az hogy ott aludt , hogy nem a kanapet választotta mind arra hajlik hogy bejottem neki. Meg ha annyira gyűlölne nem beszelgetne velem . Valamilyen ötlet vagy velemeny ?
2023. szept. 18. 21:37
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
38%

"esküszöm nem vagyok menthetetlenül csúnya"

Nem vagy menthetetlenül csúnya, hanem simán a "hát, nem valami jó nő" kategóriába tartozol valószínűleg. Szerintem nem kívánt eléggé.

2023. szept. 18. 21:44
 2/36 anonim ***** válasza:
84%
"fiatalúr" ---> nyilván nem troll vagy 🤡😀😂
2023. szept. 18. 21:44
 3/36 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy meglátta a sötét dzsungelt és megijedt?
2023. szept. 18. 21:45
 4/36 anonim ***** válasza:
80%
úriember... ez szép mese :)
2023. szept. 18. 21:46
 5/36 anonim ***** válasza:
79%
De most miért nem kell állandóan azt csinálni. Feküdni is jó, arra való az ágy.
2023. szept. 18. 21:50
 6/36 anonim ***** válasza:
69%
Akarhogy is nez ki, vannak problemai, amik az onbizalmat romboljak. Az allando visszaigazolas keres erre utal. A faradtsag pedig lehet valos ok, de ilyen ertelemben ez mindig szexualis faradsagot jelent. Lehet levezette maganak a nap korabbi szakaszaban, lehet van baratnoje es o apolta le, mielott elindult valahova, de lehet ivott annyit, hogy tudta ez nem lesz eleg mar estere. Sserintem a kinezeted szamitott a legkevesbe. Ha tele lett volna a zacsi, meg is kaptad volna a magadet, mindegy hogyan nezel ki.
2023. szept. 18. 21:58
 7/36 anonim ***** válasza:
68%
Ujabb troll kerdes!
2023. szept. 18. 22:02
 8/36 anonim ***** válasza:
69%
Vagy piássan nem áll a phcse.
2023. szept. 18. 22:03
 9/36 A kérdező kommentje:

1: Esküszöm hogy nem vagyok csúnya finoman szerettem volna megfogalmazni hogy abszolút nincs semmilyen külsőleges gond velem . Mielőtt letamadnatok hogy túl nagy az onbecsulesem 💔😭 Nem surun történt velem korábban ilyen szituáció de általában nem szoktam elutasítást kapni. Ha nem tetszettem neki eléggé akkor miért kísért el? Miért jott be a hazba? Miért nem aludt a kanapén? Miért éreztem fizikálisan hogy bejonnek neki? Mert én értem hogy nem tetszhetek mindenkinek csak hat na ..

2,4: Nem vagyok troll esküszöm csak megpróbáltam olvashatóbban fogalmazni nem folyton csak azt írni a srác . De ha valakinek így jobban tetszik képzelje oda nyugodtan. Nem hiszem hogy ez a mondani valóm lenyege .

5: persze lehet aludni is az ágyban . De ha aludni akarok arra a kanapé is megfelelő .

2023. szept. 18. 22:03
 10/36 A kérdező kommentje:
6,8 : megnéztem az oldalát azóta is beszélek vele nincs senkije . Legalább is nem reklámozza hogy lenne.És mondom hogy ahogy atoleltem . Éreztem hogy nem a fizikálisan kivanlak vagy nem kivanlak résszel van a gond . Mert egy nagyon egyértelmű igennek tűnt .
2023. szept. 18. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!