Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan deritsem hogy volt-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deritsem hogy volt-e mar kapcsolata?

Figyelt kérdés
26 eves a srac akivel randizom, kb. 2 meter magas, szep arca van, es nagyon cuki. Egy eve dolgozik foallasban (eleg jo allasa van) elotte tanult. Valahogy neha emlitett mar korabbi lanyokat akikekkel randizott, de sosem az exet... Meg egyszer mondta hogy meg nem talalkozott olyannal akivel az egesz eletet le akarna elni... Lehet meg sosem volt kapcsolata? Ezt hogy lehetne kideriteni?
2023. szept. 17. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle!

Amúgy meg szerintem tök normális, és örülj neki, ha valaki nem az exeiről históriázik az ismerkedés elején!

Kit érdekel, ha "fura" ha esetleg nem volt kapcsolata? Ha ámblokk van bajod a személyével, akkor azért ne ismerkedj vele, de ne ez blokkoljon...

2023. szept. 17. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
23 vagyok és sose volt komoly kapcsolatom. Tetszettek többen, én is másoknak de sose úgy alakult. Egy ember volt akibe szerelmes voltam és akivel passzoltunk is volna, de neki volt/van párja. Ettől nem tartom magam defektesnek, és az se tetszene ha valaki emiatt állna el a velem való ismerkedéstől. A kapcsolat az szerencsén is múlik és szerencse kell, hogy olyannal találkozz aki igazán megfog, passzoltok is és ez kölcsönös.
2023. szept. 17. 20:18
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Lehet én vagyok fura, de nekem az az exem, akivel lefeküdtem, nem az, akivel komoly a kapcsolat. A szex már komoly.
2023. szept. 17. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Jajj kerdezo, annyira gaz vagy….

Ha valakinek nem volt komoly kapcsolata akkor szamodra o egy senki lenne?

Lehet o karrierre koncentralt, volt par csaj de inkabb maradt baratsagban es par szexben.

2023. szept. 18. 10:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mert ha nem volt, úgyis azt hazudja, hogy volt. Én még csak nem is ilyen idős szűzzel jöttem össze, 17 éves volt. Rákérdeztem kb két hét után, anélkül, hogy tudta volna, hogy nekem már volt kapcsolatom, azt mondta, hogy igen volt és szexelt is. Majd két hónap múlva beismerte, hogy amúgy nem volt igaz...
2023. szept. 18. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
biszexuális. Eddig a farkakra bukott rá. Talán nem jól tetted fel a kérdést. Úgy kérdezd tőle "volt már barátod?".
2023. szept. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!