Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan deritsem hogy volt-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deritsem hogy volt-e mar kapcsolata?

Figyelt kérdés
26 eves a srac akivel randizom, kb. 2 meter magas, szep arca van, es nagyon cuki. Egy eve dolgozik foallasban (eleg jo allasa van) elotte tanult. Valahogy neha emlitett mar korabbi lanyokat akikekkel randizott, de sosem az exet... Meg egyszer mondta hogy meg nem talalkozott olyannal akivel az egesz eletet le akarna elni... Lehet meg sosem volt kapcsolata? Ezt hogy lehetne kideriteni?
2023. szept. 17. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért fontos?
2023. szept. 17. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle.
2023. szept. 17. 19:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom,szerintem 26 evesen kicsit fura... De hogy kerdezzem meg tole nem tul direkt modon?
2023. szept. 17. 19:17
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

"mit tanultál az előző kapcsolatodból?"

"hogy váltatok el az exeddel?"

"mit tanultál a legutóbbi szakításod során"

stb. Sokféleképpen fel lehet ezt hozni.

2023. szept. 17. 19:19
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
26 évesen, 2 méteresen, jó melóval, akkor lenne idióta, ha lenne exe. Minek, mikor heti 3-4 nőt megkaphat?
2023. szept. 17. 19:21
 6/16 A kérdező kommentje:
Azt viszont tudom, hogy nem szereti a poligam dolgokat, es sosem lenne benne pl nyitott kapcsolatban...
2023. szept. 17. 19:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellene ezzel csesztetni? És ha nem volt párkapcsolata, akkor mi van? Lerázod, mert akkor már nem szimpi?

Lehet, hogy nem volt kapcsolata, annak ellenére, hogy próbálkozott és ha ez így van, akkor kényelmetlenül érezné magát, ha azt sejtené, hogy mindenáron ki akarod deríteni, hogy volt-e párkapcsolata.

2023. szept. 17. 19:34
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Nekem eléggé elvenné a kedvemet, ha egy csaj az exeimről kérdezgetne. Mármint ha már együtt vagyunk egy ideje akkor oké, de ennyire az elején miért olyan qrva fontos ez? Ő is kérdezgeti, hogy hány hapsi járt már a lábad között?
2023. szept. 17. 19:37
 9/16 Noren1989 ***** válasza:
12%

Szerintem meg etet 😅

De legalàbb utalt arra, h a fél egyetemi liba-konda megvolt.

2023. szept. 17. 19:55
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

És az mennyire lenne jó, ha kiderülne hogy ő meg utánad kutakodott, hogy hány pasival voltál eddig együtt? Na ugye.

Szóval ha akarjátok beszéljétek meg egymással, de az előzményeket nem kötelező alapból senkinek elmondani. Az ő korábbi élete, kapcsolatai, meg aztán sokan úgyis hazudnak ebben. Meg igazából ha túl keveset mond az ember az is baj, ha túl sokat az is. Semmi jó nem jön ki ebből a fajta kíváncsiságból.

2023. szept. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!