Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki mit érez?
Figyelt kérdés
Nem rég meg ismertem egy lányt. Nagyon szép és kedves, meg minden ami bejön. Tetszik nekem na :) . Csak azt nem tudom, hogy ő is hasonlóan, mondjuk úgy: ugyanúgy érez. Attól félek, hogy esetleg becsúszom a "barátzónába" és valamilyen szinten megszívom.
Mit csináljak? Hogy derítsem ki, kevésbé nyíltan(tegyükfel reakciói közül mit figyeljek vagy akármi), hogy miképpen viszonyul hozzám?
Ha keresei a társaságod ha figyel ha feltűnően köszön ilyenek csak figyelj. Sok sikert!
2014. nov. 14. 22:49
2/13 anonim válasza:
Ha pl. egymásra néztek,és rámosolyogsz,és ő s vissza mosolyog,vagy csak úgy szimplán ha rád néz.Ez azt jelenti,hogy be jössz a csajnak. Ha kedves,akkor biztos,hogy nem gondol rólad rosszat. Barátzóna elkerülése: hívd el randizni,lepd meg pl. egy csokival,vagy valami aprósággal,figyelj oda rá,érezze,hogy neked bejön,és többet akarsz,mint barátság. Ne legyél vele bunkó stb. keresd a társaságát te is,beszélgessetek stb. :) Sok sikert! ;)
2014. nov. 14. 22:55
3/13 anonim válasza:
Mit jelent az,hogy nem rég?
2014. nov. 14. 23:00
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi, köszönni végül is feltűnően szokott, tegyük fel épp csak elépek a terembe, vagy épp megyek haza, akkor integet és mosolyogva köszön.
Épp elhívtam igent mondott, csak majd másnap rám írt, hogy miért hívtam el, én mondtam, hogy szeretném megismerni, azt mondta hogy akkor igen. ÉS azért kérdezte mert a barátnői szerint biztos akarok valamit, és ez egy kicsit elbizonytalanított.
Még így is van remény??
2014. nov. 14. 23:02
5/13 A kérdező kommentje:
Úgy lassan egy hónapja
2014. nov. 14. 23:03
6/13 anonim válasza:
Ha egy hónapja nem beszéltetek, akkor van remény. Ettől a csajtól megszabadultál, de még egyszer ne kövesd el ezt a hibát. Nagyon vigyázz nehogy valamelyik férjül vegyen, mert akkor véged.
2014. nov. 14. 23:14
7/13 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem, hanem egy hónapja ismerjük egymást, plusz jelent valamit ha a barátnőjét is el akarja hozni a "találkánkra"?
2014. nov. 14. 23:17
8/13 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy rettentő kotnyeles a barátnője. Tisztáznod kéne a meghívás jellegét, mert ha hármasban mentek, semmire nem jutsz vele.
2014. nov. 15. 00:03
9/13 A kérdező kommentje:
és mi mondjak akkor hogy ne jöjjön a barátnője és hogy randi? vagy hogyan?? :)
2014. nov. 15. 00:32
10/13 anonim válasza:
Örülj, hogy jön a barátnője, még az is lehet, hogy "megosztoznak" rajtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!