Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin én fizettem mert munkából jött es mondta nincs nála most, pironkodott is.2.randin nem illene visszehaívnia?
Még nem fizettem így egy pasinak első randin hogy a fogyasztásunkat én állom, de ö udvarol nekem.
De akkor valahogy nem problémáztam ezen, megesik hogy nálam nincs pénz.
De találkozni akar újra, kapcsolatot szeretne, komolyan vesz, de sétálni hív.
Tehát annyi sincs benne, hogy visszahívjon.
Nekem ez rosszul esik.
Ezek után ismerkedem másikkal, még nem találkoztunk, felhívott bemutatkozott beszélgettünk amolyan small ralk, és ő is sétálni hív.
Itt már rosszul kezdtem lenni a séta szótól is.
Mondtam is hogy szerintem ez a legalja de lereagálta hogy szerinte is, de ha megyünk valahova majd azt előre megbeszéljük, más többre most nem készül hirtelen.
Amivel nekem csak az a baj hohy eddig én akikkel sétáltam egyikkel se éreztem jól magam mert nagy komolyan megbeszéljuk kinek milyen az élete meg megy ez az ismerkedő semmi", fel sem tidol villanyozódni sem,(mivel.ritka ha vkivel már elso nap egy hullámon vagyunk egyutt nevetünk és élvezet a társasága ha idegen, inkább ismerősökkel menne nekem ez csak)
Kellemetlenül érzem magam mindkét pasitól.
Hogy hozzam ki ebbol a legjobbat?
Hogy az első ha nem is fizeti ki legalább visszahívna, a másikkal meg ne az legyen már hogy kibirom csak a randit fogakat összeszorítva? (Már a telbeszélgetést is untam egy "idegennel")
K.K!
te itt ne randizgassál, hanem menjél szépen feküdni, aztán ha kipihented magad, majd eldöntöd mit csinálsz, mert szerintem olyan fárdat lehetsz, hogy még a hazugságot is hosszú ú-val írnád le:D
Én legalábbis azt teszem, mert már olyan fáradt vagyok, mintha egy egész római cohors-szal küzdöttem volna meg.
Jó éjszakát Neked!
Puszi!❤️
(ui: annyira tudlak gyűlölni tényleg néha néhány megjegyzésed miatt, hogy legszívesebben kitépném a szívedet és megetetném veled )
Na. Szóval: Jó éjt mégegyszer
Puszi!
Ez mi ez a 21es válasz?:D
Kérdező, hol laksz?
Szerintem ez nem ide lett volna.
Vagy nincs már képben tényleg.
Marad az hogy félek a holnapitól a 2.al hogy le fog hozni. Én meg ezzel alszom el.
Az első direkt csinálta vagy hazudott. Ebben biztos lehetsz.
"Erre nagy róhögés hogy nem:)" ez nem jó jel, hanem kínos kamu.
Hová sietsz? Keress tovább.
Én nőként első randin csak sétálni megyek...ha nem érzem magam jól vele akkor ebéd közbe se fogom.
Most az első pasi lehet sétára hív, de közbe lehet elhív kajálni pl.
Szerintem túlgondolod. Ha olyan pasit szeretnél, akinek evidens, hogy meghív vagy legalább megkérdezi, hogy mihez lenne kedved, akkor ezekkel ne randizz. Mindig ér meggondolni magad.
Ha mégis elmész sétálni, ott is elköszönhetsz hamar, ha nem érzed jól magad. Nem kell semmit kényszernek érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!