Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin én fizettem mert munkából jött es mondta nincs nála most, pironkodott is.2.randin nem illene visszehaívnia?
Még nem fizettem így egy pasinak első randin hogy a fogyasztásunkat én állom, de ö udvarol nekem.
De akkor valahogy nem problémáztam ezen, megesik hogy nálam nincs pénz.
De találkozni akar újra, kapcsolatot szeretne, komolyan vesz, de sétálni hív.
Tehát annyi sincs benne, hogy visszahívjon.
Nekem ez rosszul esik.
Ezek után ismerkedem másikkal, még nem találkoztunk, felhívott bemutatkozott beszélgettünk amolyan small ralk, és ő is sétálni hív.
Itt már rosszul kezdtem lenni a séta szótól is.
Mondtam is hogy szerintem ez a legalja de lereagálta hogy szerinte is, de ha megyünk valahova majd azt előre megbeszéljük, más többre most nem készül hirtelen.
Amivel nekem csak az a baj hohy eddig én akikkel sétáltam egyikkel se éreztem jól magam mert nagy komolyan megbeszéljuk kinek milyen az élete meg megy ez az ismerkedő semmi", fel sem tidol villanyozódni sem,(mivel.ritka ha vkivel már elso nap egy hullámon vagyunk egyutt nevetünk és élvezet a társasága ha idegen, inkább ismerősökkel menne nekem ez csak)
Kellemetlenül érzem magam mindkét pasitól.
Hogy hozzam ki ebbol a legjobbat?
Hogy az első ha nem is fizeti ki legalább visszahívna, a másikkal meg ne az legyen már hogy kibirom csak a randit fogakat összeszorítva? (Már a telbeszélgetést is untam egy "idegennel")
En ugy tapasztalom manapság egy hambit sajnálnának a asik. Igy azzal nincs tapaszralatom.
Legutoljara külföldön hívott meg olasz pasi pizzázni vagy vmi ilyen gyorskajára.
Itthon senki.
Volt aki vacsizni hívott étterembe de azt elutasítottam mert az meg nekem túlzás vadidegennel a netről.
Egy gyorskaja, pizzaszelet szerintem bőven belefér. Első randin étterembe menni és fizetni csak rongyrázás, meg magamutogatás. Max akkor mondanám okésnak, ha kétnaponta odajár enni. El lehet menni enni amugy ugy is, hogy mindenki a sajátját fizeti. Ha egy lánynak ezen mulik a dolog, hogy egy fiu első randin mire hivja meg, akkor nekem pl az a lány már biztos nem kéne.
Ha meg mégis azt akarja, hogy lássam el étellel, akkor jöjjön el hozzám, én szeretek sütni főzni:D
Nem a mire a lényeg.
Holnap találkozom egy pasival sétálni. És félek hogy ott fog meghalni az összes vonzalom kemia hamvában a helyzettől kontextustól a "randi" semmilyenségétől.
Mivel ritka akivel kapásbol élvezet lenne az első 5-10 perces vagy félórás összefutunk tipusu találka.
Már a telefonban is azon voltam hogy rakjuk már le..
Ha egy férfi a királyfit játsza, akkor úgy kell viselkednie a nővel, mert nyílván, azért álltak vele szóba.
Ha az átlagpolgárt, akkor az a mérce, ha a koldust, akkor az.
De ha a királyfi a nőt kocsmázni akarja vinni, az probléma, mint ahogy az is, ha a koldus a Hiltonba.
Nem az elvárás a mérce, hanem a körülmény.
Én totál nem értelek kérdező.
Nem értem, mi bajod a sétával, nem értem, mit szeretnél helyette. Mit szeretnél?
Mármint... nem értem, ha a séta szerinted unalmas, meg small talkos, meg te alig tartasz érdekesnek közben bárkit, mégis miért lenne ez máshogy bármilyen más helyzetben??
Mi neked az elfogadható?
Azt meg ugyan csak nem értem, ha egy hívást is végtelenül unsz, mégis minek találkozol az illetővel. Szerintem hallgatnod kellene a megérzésedre és nem kell találkoznod vele.
N
15#
Nem egészen értem a kérdést.
Személyes imerkedésre randikra elmegy az ember normál esetben es nem a netkapcsikat keresnek. Én legalábbis nem azt.
17
Nagyon ritka az akivel.első randin egyhúron vagyunk nevetünk ökörködünk netán számos kalandba élményekbe is kerülünk vagy spontán belecsöppenünk az elet sava boesába együtt, vagy még első naptol járunk is együtt evekre is.
Nem álmodozom ilyen randikról mert ez baromi ritka.(megesik ez is de nem akarom lecnek használni hogy ez a beugrója egy srácnak hozzám hogy ekezdjen érdekelni) Ráadásul netről még ritkább.
Az általános az hogy normálisan formularisan ismerkednek az emberek.
Nem őt unom mivel nem is ismerem. Hanem az egész szitu randigyilkos.
És nem akarom hogy ez legyen holnap a 2.al.
Az első már legalább ismer és jól is csinálja. Azóta már még többet ötletel mióta írtam.
Nem néztem volna ki belőle mert amugy annak a tipik nyominak tűnt eddig akinek megalszik a szájában a tej is ill ahol a nőnek kéne dominálnia. Ezért sem érdekelt eddig csak az miatt mert nekem igy lezáratlan a dolog vele hogy en fizettem.
De azzal hogy ötletel es meg is hív, kellemesen meglep most.
Tehát a kérdésem már csak a 2.pasira áll.
Jav
megesik ez is, de nem akarom lécnek használni, hogy ez a beugrója egy srácnak hozzám, hogy elkezdjen érdekelni egyáltalán. Nem rakom ide fel a lécet. Első randiktól nem várok sokat, csak annyit, hogy legalább ne ölje meg ami bennem van.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!