Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin én fizettem mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin én fizettem mert munkából jött es mondta nincs nála most, pironkodott is.2.randin nem illene visszehaívnia?

Figyelt kérdés

Még nem fizettem így egy pasinak első randin hogy a fogyasztásunkat én állom, de ö udvarol nekem.

De akkor valahogy nem problémáztam ezen, megesik hogy nálam nincs pénz.

De találkozni akar újra, kapcsolatot szeretne, komolyan vesz, de sétálni hív.

Tehát annyi sincs benne, hogy visszahívjon.

Nekem ez rosszul esik.

Ezek után ismerkedem másikkal, még nem találkoztunk, felhívott bemutatkozott beszélgettünk amolyan small ralk, és ő is sétálni hív.

Itt már rosszul kezdtem lenni a séta szótól is.

Mondtam is hogy szerintem ez a legalja de lereagálta hogy szerinte is, de ha megyünk valahova majd azt előre megbeszéljük, más többre most nem készül hirtelen.

Amivel nekem csak az a baj hohy eddig én akikkel sétáltam egyikkel se éreztem jól magam mert nagy komolyan megbeszéljuk kinek milyen az élete meg megy ez az ismerkedő semmi", fel sem tidol villanyozódni sem,(mivel.ritka ha vkivel már elso nap egy hullámon vagyunk egyutt nevetünk és élvezet a társasága ha idegen, inkább ismerősökkel menne nekem ez csak)

Kellemetlenül érzem magam mindkét pasitól.

Hogy hozzam ki ebbol a legjobbat?

Hogy az első ha nem is fizeti ki legalább visszahívna, a másikkal meg ne az legyen már hogy kibirom csak a randit fogakat összeszorítva? (Már a telbeszélgetést is untam egy "idegennel")

#felvillanyozódni
2023. szept. 16. 19:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez a szar a randikba.

Nem randizgatni kell, hanem szexelni. Aztán ha nagyon akar, felőlem fizethet:D:D:D

2023. szept. 16. 19:39
 2/29 A kérdező kommentje:

De igy szexelni sem tudnék olyannal, akivel pl nevetni se tudok együtt, vagy egy jót beszélgetni sem, meg semmi nincs köztünk.

Legitóbb 2 másik férfival találkoztam séta padonücsörgés meg a dumák hogy ki hol él dolgozik, volt már de nekem az irtó ritka ha olyat találok akivel első randin egy kész élvezet a padozás csövezés is.

Nem.akarom elcseszni a srácot aki felhívott. De ha rosszul vagyok egy randin az rólam nagyon lejön. Ugy fogok beszélgetni olyannal aki nem villanyoz fel(már ismerem magam) mint egy kollegával vagy egy ügyintézővel. A teljes hidegség normális udvarias small talk a semmiről.

Egy pasival, akivel amugy teljesen mást akarnék mint ezt. Vagy csak ezt nem.

2023. szept. 16. 19:44
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem sétálni kell, hanem valmi közös program kell. Társasjáték, sport, lézerharc, kiállítás ami mindkettőtöket érdekli.
2023. szept. 16. 19:53
 4/29 anonim ***** válasza:
0%

Első randira kizárólag gyalog szabad csak menni szerintem.

Aperitiv kötelező, könnyed borozgatás vacsi alatt után, aztán máris kiadja magát a dolog, menni fog vagy sem. Ha egy liter alkohol után is small talk megy, akkor akár együtt is hányhattok, mert ebből nem lesz szerelmi kapcsolat, az biztos.

2023. szept. 16. 20:00
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Elmentek sétálni, aztán csak elsétáltok valami hely mellett akkor jelzed, hogy üljetek be inni valami.

Vagy egyenesen megmondod hogy utálsz sétálni, inkább igyatok/egyetek/progranozzatok valamit, mert ahhoz van kedved.

2023. szept. 16. 20:10
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

A pasinak kell fizetni és kész ez szabály.

Randi előtt szoktunk dumálni stb akkor kb tudom hogy mi érdekli a csajt és ha közös pont az a dolog akkor lehet specifikus programot szervezni.

Máskülönben be lehet ülni valahova enni vmit amit a csaj szeret de fontos hogy lehessen beszélgetni 🙂

2023. szept. 16. 20:10
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb koromban a helyi hamburger bárba szoktak randizni a fiatalok (Marco Polo).

Akkora hamburgereket adtak, hogy nem tudtad normálisan enni, tiszta gáz volt az egész, rossz volt nézni, ahogy a másik és nyilván én is harcolunk a körülményekkel, hogy legalább egy disznónál kulturáltabban nézzünk ki.

Az az előnye azonban megvolt, hogy még ha ki is derült, hogy ennek nem lesz folytatása, annyi röhögés után nem váltunk idegenekké sem, még azt is normálisan meg lehetett beszélni, hogy nem lesz következő randi, nem minden hülyeséget vetíteni.

2023. szept. 16. 20:25
 8/29 A kérdező kommentje:

Az első most ari lehet kezd már kiismerni engem gyorsan:)

Arra a kèrdésemre hogy mit tervezel holnapra előszedett ötleteket(de persze a séta szó kihagyhatatlanul benne volt abban is)sétálni v beüoni valahova v spontán ami csak alakul. Aztán feltérképezte talán én szórakozni is vágyom?(érdekli mit szeretnék!)irtam azt azért nem.

Meg rátértem az anyagiakra is hogy talán tart az miatt hogy engem kéne meghívnia?

Erre nagy róhögés hogy nem:)

Jó jel.

Jól alakul. Vele amugy csak azért akarok minimum 2.randit mert úgy érzem nem lett lejátszva így a dolog, elvarratlan szálak vannak. Es nem tudom vissza akarnék e emlékezni az 1.randinkra ha vele járnék.

A 2. Pasi talán jobban érdekelne, csak komolyan rettegek hogy a small talk(gyorsan csak összefutunk elsőre szinte), le fog e hozni az életemről is.

Nekem ez a halálom. Szembejön kézfogás vagy ilyesmi bemutatkozás illedelmes beszélgetés, ez olyan randigyilkos az egész így.

2023. szept. 16. 20:28
 9/29 anonim ***** válasza:

A Paragváris Marco Polo?

Huhh, 15 éve iszonyat jó volt, most már valahogy nem ugyanaz. De igen, szó szerint folyt ki belőle a cucc:D

2023. szept. 16. 20:29
 10/29 anonim ***** válasza:
25%
:D
2023. szept. 16. 20:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!