Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nevetséges, hogy a nők kioktatják az inceleket, hogy a szex nem alapszükséglet de itt sírnak ha a pasijuk nem szexel velük eleget?
"Tehát közismerten rosszabb az élete de ez őt ne zavarja, ne legyen rossza szava erről. Kussoljon."
Tudod én szeretnék milliárdos lenni mert közismerten könnyebb úgy az élet és boldogabb ha gazdag vagyok, de hát nem vagyok. Most gondolj bele ha örökké erről keseregnek. Te is agyfszt kapnál tőlem.
Nem hiszem el, hogy nem érted.
A párkapcsolat egyik szelete a szex. Ennek működnie kell mindkét félt kielégítő módon.
Ha neked nincs párod, nincs senki, akivel a kapcsolatodnak a szex a része, tehát ki a tökömmel akarsz szexelni? Nincs senkid. A senkivel hogy szexelnél?
33
“ Ha neked nincs párod, nincs senki, akivel a kapcsolatodnak a szex a része, tehát ki a tökömmel akarsz szexelni? Nincs senkid. A senkivel hogy szexelnél?”
Az más kérdés, hogy milyen okból.
Ugyanakkor a kérdés az volt, hogy akinek hébe-hóba nincs az nem szégyelli a panaszkodást amikor sokan vannak akinek egyáltalán nincs. Gondolom a puncikája vágyik rá és kéne neki, de sok embernek is vágyna rá a hímvesszője és nem adatik meg nekik egyáltalán.
"akinek hébe-hóba nincs az nem szégyelli a panaszkodást amikor sokan vannak akinek egyáltalán nincs"
Mert a párkapcsolatnak a része. Ezen mi a szart nem értesz?
Ha van valaki, akivel szexelni szoktál, de nem akar hirtelen, az jelenthet problémát. Ha nincs senkid, logikus, hogy nem szexelsz, puncus.
“Mert a párkapcsolatnak a része. Ezen mi a szart nem értesz?
”
de van akinek párkapcsolat sem adatik meg. Sőt egyetlen szexuális együttlét sem életük során.
Nem szokták szégyellni magukat olyankor amikor ilyen apróságok miatt panaszkodnak?
Pont olyanok mint nyugati gazdag milliárdosok akiket az afrikai éhezők sorsa egyáltalán nem hatja meg.
Gusztustalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!