Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nevetséges, hogy a nők kioktatják az inceleket, hogy a szex nem alapszükséglet de itt sírnak ha a pasijuk nem szexel velük eleget?
17
“ A kapcsolat sem alapszükséglet. Kevered itt a szezont meg a fazont, hajlítod a fogalmakat ahogy neked tetszik”
Akkor a többség mégis miért igényli azt? Csaknem valami buddhistai szeretet nevében?
“ Amúgy csak halkan kérdezem, hogy még ha most itt konszenzus is születne, hogy mindenben igazad van, kérdező, az min változtatna? Lenne tőle nőd? Lobogtatnád az utcán a csajoknak, hogy a gyakori megszavazta?”
Sokat jelentene a lelki békémért. És vannak még egy páran akinek sokat segítene, ugyancsak elsősorban a lelki békéje tekintetében.
Ha legalább egy kis sajnálat és együttérzés járna, de még assem!!!
"Akkor a többség mégis miért igényli azt? Csaknem valami buddhistai szeretet nevében?"
Azért ez nem fekete-fehér. Aktív szexualitással sokkal jobb az élet, mint anélkül, ezt nem vitatja senki. Ez ugyanakkor még nem jelenti azt, hogy ha valakinek nem jön össze, akkor ő szükségszerűen boldogtalan kell, hogy legyen. Egy csomó ember tud teljesen elégedett lenni szex nélkül, de valóban nehezebb úgy.
"Ha legalább egy kis sajnálat és együttérzés járna, de még assem!!!"
Amúgy az járna, de ha agresszívan kioktatsz másokat, úgy nehéz empátiát kivívni.
Szerintem van különbség aközött, hogy egy szingli pasinak taknya-nyála összefolyik, mert nem akarják a nők megdugni, és őnekik ez olyan, mintha az ivóvzet vonnák meg tőlük, meg aközött, hogy van egy nő, aki párkapcsolatban van egy emberrel, és aki elvileg a társa, aki szereti és kívánja, aztán az meg valamiért mégsem kívánja.
Az utóbbi rendszerint valami problémára utal két ember párkapcsolatában, míg az első egyéni szoc problem.
De biztos én vagyok vakon :D
“ Azért ez nem fekete-fehér. Aktív szexualitással sokkal jobb az élet, mint anélkül, ezt nem vitatja senki. Ez ugyanakkor még nem jelenti azt, hogy ha valakinek nem jön össze, akkor ő szükségszerűen boldogtalan kell, hogy legyen. ”
Tehát közismerten rosszabb az élete de ez őt ne zavarja, ne legyen rossza szava erről. Kussoljon.
“Egy csomó ember tud teljesen elégedett lenni szex nélkül, de valóban nehezebb úgy.
”
Ez már kicsit közelebb áll a valósághoz..
“ Amúgy az járna, de ha agresszívan kioktatsz másokat, úgy nehéz empátiát kivívni.”
Nem tudom mi az agresszió. Meg hogy lehet agresszív lenni egy fórumon. Érvelni lehet azt igen. Senkit nem küldtem az anyjába még…
“ Az utóbbi rendszerint valami problémára utal két ember párkapcsolatában, míg az első egyéni szoc problem.”
Tehát az nagyobb problem ha valaki hébe-hóba nem kapja meg és emiatt depisedik be mint aki egyáltalán nem kapja meg, ami egyéni szoc problem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!