Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nevetséges, hogy a nők kioktatják az inceleket, hogy a szex nem alapszükséglet de itt sírnak ha a pasijuk nem szexel velük eleget?
Figyelt kérdés
Meg aggódnak az egészégük, hormonháztartásuk miatt…2023. szept. 14. 15:45
1/55 anonim válasza:
Kicsit van különbség a kettő között.
Ha kapcsolatban vagyok, akkor feltételezem, hogy a másik fél is azért van velem, hogy párkapcsolatban legyünk, aminek része a szexuális élet. Legalábbis nem állapodtunk meg az ellenkezőjéről.
Az incelnek nincs nője, ő meg azért kapálózik, hogy valaki akarata ellenére kerüljön szexuális kontextusba vele. Mivel nincs nője.
Szóval nem ugyanaz.
A hormonháztartásért aggódó nőkről én még itt nem olvastam.
3/55 anonim válasza:
Igazuk van, mondom ferfikent. Az elso fele is igaz, meg a masik is. Te hol fedeztel fel ellentmondast?
4/55 anonim válasza:
Fejts már ki ezt a hormonost, kell a sztori badwomensanatomy-ra.
5/55 anonim válasza:
A szex továbbra sem alapszükséglet... Hiába vergődtök a Maslow piramissal.
6/55 anonim válasza:
4
Lool, én is követem azt a communityt. Imádnivalóan sok fszságot hordanak össze. :D
7/55 anonim válasza:
Egy ilyen hormonos kérdést linkelj már be, légyszi.
8/55 anonim válasza:
“ aggódnak az egészégük, hormonháztartásuk miatt…”
Erre valami példát tudnál linkelni? Életemben nem láttam még ilyet.
9/55 anonim válasza:
A szex, mint a szaporodás eszköze, a fajfenntartáshoz szükséges. Az emberi faj fennmaradása nincs veszélyben jelenleg. egy kicsit sem.
10/55 anonim válasza:
Férfi - nő - szex - hormon - probléma
Én max fogamzásgátló kapcsán hallottam ilyet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!