Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a férfiról, aki megsértődik, ha a nő nem hívja meg randira?
Ez nagyon kétoldalú dolog.
Egyrészt be tudok neked linkelni másik kérdést, ahol ma vitatkoztam férfiakkal, akik mondták, hogy "kinek kell dolgozó nő, aki este fáradt dugni", másrészt olyat is tudnék linkelni, ahol férfiak azt mondják, ha én nőként fizetem a saját fogyasztásomat, azt úgy veszik, hogy nincs több randi. (Nem kérdeznek, feltételeznek.)
A probléma ott van, hogy mindenki megpróbál egy elvárt módon viselkedni. Az én lelkemnek az esne jól, ha első randin mindenki fizet magának, a többin pedig felváltva fizetünk. Csak ezzel az a baj, amit fent írtam, hogy amelyik férfinak a pénz a hatalom, az megsértődik, amelyik meg titokban spúr, az örömködik.
Ez nem régimódi dolog hogy aki elhív randizni ( reméljuk még a pasik 😅) az fizesse a kávét.
Szerintem még mindig a férfi a férfi az erős, bátor, családfenntartó....
A nő pedig a nő aki adja az otthon melegét, gyerekekről gondoskodik...
Ha egy kávét nem tud fizetni nekem a pasi az kuka...
De ha éppen nem áll jól anyagilag, akkor finoman sétára (akár egy parkban, romantikusan) hívjon 😉
Még lehet ezt oldani 😁
(Jól állok anyagilag, általában csóró pasijaim voltak😅)
N
#16 Pl. hogy kimutasd neki az érdeklődésed. Nálunk először Ő hívott el, utána én, utána akinek előbb eszébe jutott. Fizetésnél hol Ő, hol én. Nekem simán jólesik Őt meghívni, semmi mögöttes nincs, se emancipáció, se semmi.
40/N
Rosszul fogmaztad meg a kérdést.
Azt írod, hogy meghívja randira (ami számomra az elhívja szinonímája), de valójában a kérdés az, hogy a randin ki hívja meg a másikat (ki fizet).
Volt olyan nő, hogy a hatodik randiig én fizettem mindent, és utána megmondtam neki, hogy szeretném, hogy közösbe menjen.
Szívesen veszek hetente kétszer egy sütit meg kávét, de hetente nem tudok 25 eures számlát fizetni egy étteremben.
Ezzen nem volt sértődés, de ha lett volna, akkor szépen elköszönök, mert ha ebben noncs egyetértés, akkor később másban sem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!