Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 evesen 17 eves baratno meg okes?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 08:01
2/22 anonim válasza:
Amennyiben nem nő vagy te is, akkor teljesen ok.
3/22 anonim válasza:
Szerintem sok. Ő még kiskorú iskolás, te már felnőtt dolgozó ember…Nem a 7 év korkülönbség a sok önmagában, hanem, hogy ő még gyerek.
4/22 anonim válasza:
3. Nem biztos, hogy dolgozó :P
5/22 anonim válasza:
Igen itt nem a korkülönbség a problémás hanem hogy ez az az életszakasz amikor az egyik még kiskorú gyerek a másik felnőtt ember.
6/22 anonim válasza:
Szerintem nem oké. Ezek még gyerekek, éretlenek. Nem is értem, mi közös témátok lehet. Szerintem időpocsékolás mindkettőtöknek.
7/22 anonim válasza:
#4 tökmindegy, ez akkor is sok. Szex nem gáz tinikkel, én is szoktam (pedig én több vagyok mint 24 és nő😀igaz 18-19 évesekre gondolok, nem kiskorúakra), de kapcsolat? Hát ahhoz elég infantilis huszonévesnek kell lenni.
8/22 anonim válasza:
7. Hát igen, max szex. Kapcsolatra viszont egy 18 éves teljesen alkalmatlan, ha te idősebb vagy. Nekem 17 évesen voltak ilyen korombeli csajaim, az úgy még oké, el lehet szöszmötölni egymással. De ma már el sem tudnék képzelni ilyen kapcsolatot, amikor az ember már haladna az életben
30F
9/22 anonim válasza:
Okésnak éppen okés, de ne nagyon éld bele magadat.
Nemsokára kezdődik számára a felsőoktatás, aminek a ritmusa merőben más, mint egy dolgozó ember ritmusa. Neked nem lesz időd fesztiválozgatni nyáron, és bulikba járni hétköznap. Neki mindegy, hogy elalszik-e az előadáson vagy nem, téged viszont kiraknak, ha nem teljesítesz.
Közös élmények nélkül pedig egy kapcsolat kihűl és vége lesz.
Nem beszélve a szinte végtelen konkurenciáról, ami körbe fogja venni.
10/22 anonim válasza:
Én is 24 vagyok, egyszerűen nem tudok olyan indokra gondolni, amiért valaha is egy kamasz felé közeledjek. És ha a baráti társaságomban tenne ilyet valaki, valószínűleg az lenne a konszenzus, hogy valami nincs rendben fejben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!