Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem lenne egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem lenne egy szép 30 feletti nőnél aki nemrég lett szingli?

Figyelt kérdés

Van egy 32 éves nő ismerősöm aki mindig is tetszett, de hosszú kapcsolatban volt viszont nemrég szakítottak. Régebben pár mondatot beszéltem vele és egy tök értelmes, kedves, vicces, aranyos csaj, arról nem is beszélve, hogy nagyon jól néz ki. Gyereke még nincs.

Szeretnék majd valahogy kezdeményezni nála de nem tudom mennyit várjak a szakítás után, főleg hogy másoktól is visszahallottam, hogy ők is rá akarnak majd hajtani, mert kevés a városunkban a normális, szingli, szép 30 feletti nő, pláne akinek nincs még gyereke. Szerintetek mennyi esélyem van? Nem szeretnék egy lenni a sok közül a szemében aki ráveti magát de tétlenül se akarom végignézni ahogy mások nyomulnak. Szerintetek mekkora konkurenciára számítsak?

nov. 24. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szívjam ki? Te látod, hogy kivel áll szóba! -.-"
nov. 24. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd békén. Jobbat érdemel.
nov. 24. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretnék egy lenni a sok közül a szemében aki ráveti magát"

Pedig ez vagy.

nov. 24. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Mi ez a gyerekmánia? És te szép vagy? Vagy az egész falunak van 8 foga?
nov. 24. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 éves vagyok, pont ebben a helyzetben.

Én már csak olyanokkal vagyok hajlandó ismerkedni, akinek van pénze, kocsija, meg minimum bérelt lakása, kilátásban saját.

Ezen felül legyen normális, a külső sokadlagos, ha ápolt.

Ha ilyet nem találok, nekem az sem baj, ha soha többet nem ér hozzám senki.

nov. 24. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek mekkora konkurenciára számítsak?

Konkurencia a világon az összes férfi amióta net-en is lehet ismerkedni, de ilyen nőnél élőben is van bőven hódoló, én kerülném messzire. De ha neked megér egy csalódást akkor hajrá.

nov. 24. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt honnan tudjuk anélkül, hogy ismernénk titeket?

Én azt mondanám, hogy próbáld meg, ha mondjuk már eltelt a szakítás után 1 hónap, hogy ne tűnj kiéhezettnek, de tovább se várj, mert lehet, vki elhappolja előled. Add önmagad, hegyezd ki inkább a személyiségére azt, miért szeretnél vele lenn, aztán vagy akar veled lenni, vagy nem. Ha viszont nagyon fosol a visszautasítástól, akkor inkább hagyd, mert bőven benne van a pakliban.

nov. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!