Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25-30 évesen vagy 40-45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 évesen vagy 40-45 évesen könnyebb párt találni hosszútávú kapcsolatra ?

Figyelt kérdés
nov. 24. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Talán 40-45 évesen már kompromisszumképesebb az ember, mint 20-25 évesen. Akkor még azt hiszi, egyszer úgyis megtalálja a tökéletest.
nov. 24. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Férfiaknak idosebben, nőknek fiatalabban könnyebb.
nov. 24. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Az utóbbi.

Mióta gyerekem van és megyek vele játszóra, folyamat jönnek oda hozzám beszélgetni elhanyagolt ba szni akaró anyukák.

Ami össze is jön.

20as 30as éveimben is szólítottak le nők időnként de nem ennyi mint mostanság

nov. 24. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Férfiként írom, hogy a 2.-nál a pont.
nov. 24. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és 24 évesen jött össze komoly kapcsolat. Most 41 vagyok és még mindig tart.
nov. 25. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint ugyanolyan nehéz.
nov. 25. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván fiatalon könnyebb.
nov. 25. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon könnyebb, még szép a nő, jobban tetszik a férfiaknak.

Idősebb korban már van gyerek, és válás esetén a nőhöz kerül. Tehát ha a nő társat keres, olyat kell találnia, aki hajlandó együtt élni 1-2-3 hisztis, követelőző, alkalmazkodni képtelen tinivel.

Azt cáfolnám, hogy alkalmazkodóképesebb az, aki idősebb. Én pont azt gondolom, hogy 40 felett már nem nagyon változik az ember. És az igények is egyre magasabbak. Legyen jó állása, legyen lakása, legyen pénze (Nekem is van, szóval nem akarom én eltartani, ezért fontos.)

nov. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!