Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú kapcsolatra, esetleg férjnek milyen férfit kerestek?
Leginkább a fiatalabb, 25 év körüli nők válasza érdekelne.
Milyen külső-és belső tulajdonságok a fontosak?
Mennyiben másabb az ideál tiniként mint felnőttként?
Külső - tetsszen, vonzzon, de nem kell Adonisznak lennie.
Belső - törődő, kommunikatív, megértő, humoros. És ne legyen fukar, azoktól falra mászok, pedig sajnos a legtöbb magyar férfi rohadtul spúr, még akkor is, ha teli van pénzzel.
Pont 25 éves vagyok. :D Külsőre nem változott az ideálom kamaszkorom óta, talán annyira a belső sem, viszont akkor kevésbé tudtam körülírni, hogy mit szeretnék. Az én paramétereim:
- külsőre tetsszen (nincsenek irreális elvárásaim), ne legyen nálam sokkal idősebb, fiatalabb, alacsonyabb, vékonyabb (166 centi vagyok normál testalkattal).
- legyen elérhető, ezalatt értem azt, hogy pl. ne legyen kapcsolatban, ne sirassa még mindig az exét, de legyen érzelmileg elérhető is
- tudja, mit akar az élettől
- legyen empatikus
- ne legyenek szélsőséges nézetei, ne legyen kirekesztő egyes társadalmi csoportokkal szemben
- érdeklődési körök, zenei ízlés, filmek, humorérzék, szex, életstílus témákban legyen közöttünk akkora metszet, amiből tudunk gazdálkodni
- ne legyenek függőségei
- legyen önálló felnőtt ember, aki képes eltartani, ellátni magát
- vegyen komolyan engem és a kapcsolatunkat, illetve fogadjon el (nyilván az elfogadással nem élnék vissza)
- ha úgy adódik, akarjon fejleszteni saját magán
- legyenek hasonlóak a hosszútávú céljaink (Nekem pl. fontos a házasság, de gyereket nem szeretnék, illetve Magyarországról sem szeretnék elmenni, amíg nem muszáj).
- legyünk egymás "csapattársai", pl. mindketten nagyjából ugyanannyi energiát fektessünk a kapcsolatba, mindketten szálljunk be az anyagiakba és a háztartásvezetésbe, legyünk egymások érzelmi és intellektuális partnerei
- legyen hasonló véleményünk a párkapcsolatokról (Én pl. nagyra becsülöm a párkapcsolaton belüli kommunikációt, fontos, hogy a másik értékelve érezze magát, hűséges típus vagyok, fontosnak tartom, hogy a kapcsolatot folyamatosan ápoljuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!