Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 evesen 17 eves baratno meg okes?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 08:01
11/22 anonim válasza:
Ha nektek jó, akkor kit érdekel?
12/22 anonim válasza:
Ha egy szinten érzed magad vele, nekem okés. 😄
13/22 anonim válasza:
Teljesen rendben van, nekem szintúgy volt. Ellenünk ugyanúgy diszkóba, strandra, kirándulni, stb. és nagyon jól éreztük magunkat. Én fősulis voltam, ő középiskolás.
Egyedüli probléma max. akkor volt, amikor nehezen értette az én időbeosztásomat, de amúgy minden ok volt.
14/22 anonim válasza:
Okés, ha az életcélok egybe esnek... és kellően érett a gondolkodása . Ilyenkor még " eléggé ingatag" egy 17 éves lány... sokat változik/ változhat pár év alatt.
De puding próbája az evés.
15/22 anonim válasza:
14. A lányok 18 éves kor körül szoktak 180 fokos fordulatot venni, hirtelen minden baj lesz benned, amit eddig szeretett stb. Változnak, ez normális. Huszonévesen szerintem időpocsékolás, és nagyon kockázatos ezek miatt "komoly" kapcsolatot kezdeni fiatallal. SZERINTEM.
17/22 anonim válasza:
Én nem tudom, mit esznek sokan rajtuk. Gyerekesek, önállótlanok, éretlenek. Mit képes nyújtani egy tinédzser? Csak a baj van velük. Ha fejben te is gyerek vagy, akkor el lehet velük bohóckodni, de az meg inkább téged minősít. Benne lehet ragadni könnyen, ahogy idősödsz, mindig ugyanazok a tinik fognak kelleni. Neked viszont egyre több pénznek kell rendelkezésre állnia. Őszinte kapcsolatra ne számíts.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!