Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén! Lehet egy egyéjszakásból párkapcsolat?
Szeretném előre leszögezni, hogy a kérdés NEM a példában említett adott emberre vonatkozik hiszen azt nyilván nem tudja senki, hogy xy idegen hogyan gondolkozik, hanem általánosságban. De igen nekem is van/volt olyan esetem ami a kérdést ihlette.
Tömören röviden olyan 1.5 évvel ezelőtt megismertem valakit egy baráti társaságban aki az első pillanattól kezdve nagyon tetszett, nem is hittem, hogy én tetszem neki. Aztán kiderült, hogy nagyon tetszem neki, amikor egy buliban megcsókolt. Nem keresett utána, igaz alig ismertük egymást, de elkönyveltem annak hogy ez ennyi, sztori vége.
Ez másodszorra is megtörtént, harmadszorra pedig lefeküdtünk. Egyértelműen nagyon vonzódott hozzám, de sose erőltette a szexet vagy egyáltalán bármit, sőt talán inkább miattam történt meg a dolog. Sosem volt szó randizásról, nem kezdtünk el "hagyományosan ismerkedni". Azt hittem nem tetszem neki eléggé.
Aztán kiderült, hogy volt egy exe akibe még mindig szerelmes valszeg és később újra összejöttek. Nagyon lesúlytott a dolog, azóta se volt senki aki ennyire megfogott, de elfogadtam, hogy köztünk több nem lesz. Hozzáteszem sose volt előtte (és utána) se egyéjszakásom. Nem tartom rossznak, csak nem erre vágyom.
Ettől a sztoritól ELTEKINTVE, ha tetszik egy lány/nő ÉS nincs semmi akadálya annak, hogy ismerkedjetek vele, megismerjétek (nincs ex már a képben, nem vagytok házasok/foglaltak, nincs halálos betegség stb stb.) akkor van esély arra, hogy komolyan vegyétek a másikat? Vagy onnantól kezdve "olcsónak" vagy "könnyűnek" tartjátok a másikat és bármennyire is tetszik, nem érdekel?
Őszinte, személyes vélemények érdekelnek:)
Bocsi, csak a kérdést olvastam el a leírást nem.
Nekem lett 1 ilyenből kapcsolatom. Bár neki az volt az első 1 éjszakása de alapból úgy is gondolta ő, hogy nem csak ennyi lesz belőle (ha úgy nézzük akkor ez se 1 éjszakás lett neki).
Pedig olyannal sose állok össze aki már első talinál szétteszi a lábát, az később is szét fogja másnak. De ő valamiért más volt, lett is belőle egy 4-5 éves kapcsolat.
De sokaknál úgyis az van/lesz, hogy na meg volt ez a könnyűvérű is aztán kinek kellene.
Ne vegye magára aki nem akarja. Nekem nagyon nem szimpi ha valaki csakúgy alig ismerve lefeküdne velem. Bele sem megyek az ilyesmibe, nem vonz.
Hogy bízzak a hűségében ha ilyen lazán veszi a szexet? Van esély hogy hűséges lesz de azt hiszem aki könnyen lefektethető azok többsége nem jó jellem, könnyen kapható.
Ha van esze és figyel a hírnevéte akkor azért sem adja hamar magát hogy ne gondolják őt könnyű vérűnek.
A másik meg hogy bármennyire megkedvelt, akkor sem ismer, tehát ilyen rövid idő alatt nem tudhatja hogy jó leszek e neki párkapcsolatra és az se biztos hogy rosszabb hangulatban is olyan jó ember vagyok mint amilyennek azon a pár napon mutattam magamat. Tehát ha van esze megválogatja kivel fekszik le és előbb jobban megismer.
Viszont a másik amit utálok a hazugság, ha simán lefeküdne velem hamar de titkolja mert ravasz és úgy csinál mintha nem lenne könnyűvérű, tehát ha elhiteti velem hogy ő nem adja magát hamar, de valójában adná csak nem meri megtenni nehogy lotyónak higgyem.. vagyis a szinészkedést, hazugságot sem szeretem. Az a becsületes ha tényleg azért vár minimum három hetet mert akar annyit várni.
Én ha látom hogy a másik jó ember okos szuper és jó lenne barátnőnek akkor sem akarom korán ágyba vinni mert van esély hogy valamiben tévedek és ha ágyba viszem ahol kimutatom neki minden szeretetemet jó oldalamat és belém szeret aztán kiderül hogy nem illünk össze akkor össze törne a szive én meg vagyok annyira jó ember hogy engem ez is érdekel.
Másik hogy ha belém szeret mert olyan érzelmesre sikerül a szex, nem a valódi énjét fogja onnantól mutatni hanem egy nagyon pozitív rózsaszín köd lesz benne és akkor sokáig, évekig nem fogom látni azt az arcát hogyan viselkedik velem mikor hétköznapi hangulatban van vagy nem kedvel, akkor is olyan rendes szeretően bánna velem?
Ha igazán meg akarom ismerni akkor a valódi arcát kell látnom milyen azokkal akikre nincs szüksége, akiket nem kedvel, tehát ha túl korán oda van értem akkor a legjobb oldalát látom, szakításkor vagy ha rosszban leszünk akkor derül ki jó ember e...
Ha nagyon beléd szeret akkor el tudod érni hogy a párod legyen de engem pl megilyesztene ha veled így jönnék össze. Sose bíznék benned annyira. De ha eltitkolod hogy ilyet tettél vagyis nem vagy őszinte azzal még inkább nem biznék benned.
Nem elkeseríteni akarlak de ha lesz egy tízéves megunt megszokott kapcsolatod ami rossz időszakban van és találsz egy túl szimpatikus pasit aki sokkal vonzóbb mint a párod, akkor hogy fogsz tudni ellen állni neki? Ha ahhoz se volt türelmed hogy mélyebben megismerd mielőtt lefeküdtél a mostani pasival.
Van esélyed a párkapcsolatra de szerintem bizonyítanod kell neki, hogy normális vagy, hogy komolyan vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!