Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 23 éves vagyok, de a 35 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok, de a 35 év alatti nők abszolút nem érdekelnek, illetve nem vagyok ez az egyéjszakás típus mi az oka?

Figyelt kérdés

Sosem érdekeltek a fiatal nők, mert szerintem éretlenek, abszolút megbízhatatlanok kapcsolat szinten, nincs egyéni véleményük

és egyszerűen nem is fognak meg kinézetre, amolyan “gyerek” arcuk van.

Az idősebb nők 36-50 mindig egyből felkeltik az érdeklődésem.

Jelenleg 1 éve együtt élek a párommal aki 50 éves. Nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretem, szeretjük egymást…

Azt mondta, hogy velem szeretné leélni az életét, mert sosem bántak még vele ilyen jól, sosem szerették ennyire.

Minden nap vár haza, csinálja a kaját és előkészít mindent, holott nem is várom el, de nagyon hálás vagyok miatta neki, és igyekszem ezt rengetegszer kifejezni.

Viszont megszólalt a kérdőjel a fejemben, hogy mi van ha már nem lehet tőle gyermekem ( tőle szeretnék), és habár mindig mondja, hogy ha összejönne sosem vetetné el, mert nálam jobb apát nem tudna mondani, de már 3 éve nem volt vérzése…

Az utóbbi időben sokat mérgelődünk amiatt, mert neki rosszul esik ez a gyerek téma állandóan, amiért már nem biztos, hogy megtudja adni nekem, nekem pedig az esik rosszul, hogy mikor a családjával vagyunk túl gyakran esik szó a múltjáról, vagy a gyermekei múltjáról, esetleg a volt férjéről/ exeiről… ez nekem nyilván szar.

Viszont a lényeg;

A napokban megszólítottam egy lányt a vonaton (44 éves), szóba elegyedtünk, majd miután kiderült, hogy minden nap ugyanezzel a vonattal járok, mindig jön és beszélgetünk, egyre jobban ismerjük meg egymást kedd óta, holnap pedig elmegyünk meó után randizni (otthon azt adtam be, hogy túlóra).

Nagyon szeretem a jelenlegi párom, és lelkiismeretfurdalásom van, de nagyon szimpatikus a kishölgy is, meg akarom ismerni.

Nem vagyok az az egyéjszakás típus és már most érzem, hogy képes lennék beleszeretni,( bár még nem történt meg a randi, nem mondok ilyet), de a párom is nagyon szeretem, mit tegyek ebben a szituban?

A kollégáim azt mondják erre, hogy szerintük nem kéne így lekötelezni magam, fiatal vagyok még, de én meg nem tudok egyéjszakás lenni, nem is akarok őszintén.

Ha nagyon megkedvelem, akkor nyilván nekem szükségem van az együtt élésre, vele.

De a jelenlegi párommal sem akarok kibaszni, mert nagyon szeretem… mi a megoldás?

szept. 4. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyedül a te saját döntésed. Nem kell másokra hallgatnod. Azzal legyél együtt, akivel jól érzed magad. Én sem vagyok egyéjszakás, de sose vertem nagy dobra.
szept. 4. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

44 éves LÁNYT? 🤣

Ebben a történetben mindenkinek komplexusa van, abnormális dolog ekkora korkülönbség.

Egyébként a 44 éves sem fog már szülni…

szept. 4. 10:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyereket akarsz, akkor ne 40+os nőknél próbálkozz. A többségnek ilyenkorra már van, vagy már nem akar vállalni vagy szimplán kicsúszott az időből. 🤷‍♀️
szept. 4. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

2. Szerintem is abnormális, de kinek mi tetszik, nem vagyunk egyformák.

Azt nem látom sehol, akar-e a kérdező gyereket. Ha nem, akkor ez nem lehet akadály.

szept. 4. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ízléseddel és azzal kivel találod meg a boldogságot nincsen semmi baj. De mikor ez ütközik azzal ami a terved az életben (gyerekvállalás) akkor sajnos valamelyiket el kell engedned. A nők akik tetszenek nem fognak tudni vagy akarni már gyereket szülni neked.
szept. 4. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezeket a dolgokat a kapcsolatok kialakítása előtt lett volna célszerű végiggondolni, nem együttélés és randialkalmak leegyeztetése után.

Furcsa továbbá szeretetről beszélni, miközben otthon azt "adod be", hogy holnap túlórázol, és épp valaki mással tervezgeted a randidat. Mindez legkevesebb, hogy tisztességtelen, felelőtlen, éretlen viselkedés, amire nem lehet komoly kapcsolatot építeni.

Férfi létemre időről időre megdöbbenek, milyen könnyelműen állnak egyesek ahhoz az emberhez, akiben elvileg élethosszig mellettük álló társukat latolgatják, meg úgy általában a társkapcsolatokhoz.

F

szept. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!