Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen lusták a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lusták a nők manapság, hogy semmit se akarnak csinálni?

Figyelt kérdés

Nyugaton élek és a legtöbb férfi itt be van fogva főzni meg konyhamunkára.

De emellett legyen sikeres karrierben, legyenek hobbijai, legyen helyes és tartsa karban a testét.

Miért fordultak meg teljesen a szerepek?

Ez valami bosszú?

2023. szept. 5. 17:50
1 2
 11/18 Gymnospermatophyta ***** válasza:
48%

9:

Pár gondolat.

- Gondolom attól is függ, hogy melyik nyugati. Melyik város, melyik városrész stb. Ugye ott főleg a bérlés terjedt el, mint lakhatási forma. Kevesebben vásárolnak házat. A bérleti díjak viszont van, hogy elég magasak. (lásd USA pl. ) Ennélfogva könnyebb, hogyha több ember költözik össze (pl. egy pár) és szoktak is ilyet csinálni. Úgyhogy az, hogy vidáman... egyedül... szerintem nem igaz. Általánosítva semmiképp sem. Sok mindentől függ. Ország, régió, fizetés stb.

- Szerintem mindenhol kellene tenni azért, hogy megmaradjon a kapcsolat. Ergo ne légy gyökér.

- Nem vagyok egy "nyugati férfi" szakértő (mint ahogy "nyugati nő" sem), de számomra ez is általánosításként hat.

Itthon sokan nem véletlenül laknak otthon. Azzal, hogy azt mondom, hogy Magyarország, már elmondtam mindent. Nyilván, tenni kell érte, hogy jobb legyen, mert lehet, csak a körülmények olykor nehezebbek, mint másutt. És ez nem feltétlen azért van, mert az illető életképtelen. Itt sem lehet általánosítani. :) Attól, hogy valaki otthon él, még élhet külön házrészben pl. vagy csak simán főzhet magára, fizethet a szüleinek mintha albiban lenne (de mégsem 150-et... ). Tehát egy ilyen ember sem biztos, hogy "bejárónőt" szeretne. Nagyon sok élethelyzet, körülmény és ember van. Ezeket egyénileg a legjobb megítélni. Szerintem. Persze lehet, hogy Te sem szinonímaként használtad a "mamahotelt" arra, hogy valaki otthon él. A kettőt én külön kezelem: van aki abszolút nem csinál semmit, kiszolgáltatja magát stb. és van, aki elkészít magának dolgokat és lehet, hogy egy fedél alatt vannak, de valamilyen szinten mégis külön és a szándék is megvan benne a költözésre, ha úgy van.

Ettől persze ez még lehet nem lesz "normális", mert mégsem külön él. De sokan nem tudnak mit csinálni. Illetve ha tudnak, akkor is tovább tart nekik, mint akik hamarabb eltudtak szakadni. Ez szerintem sok esetben az anyagiakon múlik. Esetleg van, amikor szimpla kényelem. Talán ez a két szempont is közrejátszik abban, hogy szétválasszuk az otthon élést a "mamahotel"-től.

2023. szept. 5. 18:43
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Mi is negyvenesek vagyunk, de nemhogy nálunk, hanem pl. apósoméknál is teljesen természetes volt mindig, hogy mindketten dolgoznak és a házimunkából, gyerekezésből is kiveszik a részüket. Nem tudom, kérdező, miről beszélsz. Inkább az a gáz, ahol a nőtől elvárják, hogy a fizetést tegye le az asztalra, és emellett még ő a csicska mindenes otthon is. Pfejjj🤮
2023. szept. 5. 19:58
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
A kisbaba szeretné ha élete végéig pelenkáznák, de rájött hogy egy nő sem olyan hülye hogy ezt megtegye neki. Szomorú...
2023. szept. 5. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Ezeket a dolgokat egyedül is csinálnod kéne, te szerencsétlen kis porszem😂😂

Ha nincs nőd, akkor is kell dolgoznod, akkor is kell figyelned az égészségedre, akkor is kell hogy legyen valami hobbid, és akkor is el kell végezned magad körül a feladatokat, mint a főzés, takarítás, hiszen ezt jelenti felnőttnek lenni.

Te meg, aki szégyen szemre felnőttként képtelen az önfenntartásra, számon kéred a szintén dolgozó, szintén kibszott elfoglalt nőkön hogy miért nem végzik el a TE feladataidat, hiszen az abszolút életképtelenséged miatt a te feladataid az ő feladataik..? Mindig VA lejjebb ezen az oldalon...

Hu de szeretném azt hinni hogy csak egy magányos kis internet troll vagy, aki így kuncsorog figyelemért, de nem megy.

2023. szept. 5. 20:18
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

A cserepek cipelése mióta házimunka, te ótvar f^sz? Jó, ha életedben egyszer csinálod, ha egyáltalán. Nálunk megcsinálták a szakemberek. Enni viszont minden nap szeretnél. Meg tiszta ruhát.

Annyira bírom, hogy mindig van ilyen barom, aki beböfög egy ilyet. Ráadásul ilyen gusztustalanul. Jobb lenne, ha valaki téged verne szájba. Anyukád nem tanított meg tisztelettel beszélni? A fiam ilyet szólna, neki az egész feje lelazulna, nemcsak a fél.

2023. szept. 5. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

#15 "vernélek úgy szájba te ótvar .csa, hogy lelazulna a fél fejed"

Fantáziálgass csak, úgyis ennyiből áll az egész szomorú életed. :~)

De bazmeg korábban is mondhatta volna valaki hogy nőként én soha semmi fizikai munkát nem csinálok, mert akkor nem abból állt volna az eddigi életem hogy ha kell akkor szekrényt cipelek, polcot fúrok, vidéken nagyszülőknél kapálok, fát aprítok stb stb.Ezek meg azon hisztiznek hogy meg kell kavargatni a levest vagy ki kell vasalni a pólót. Széégyeeeeeen :D

2023. szept. 5. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Én pl. férfi vagyok, és már évek óta kapom a pozitív visszajelzéseket férfiaktó, nőktől hogy extrém sokoldalú vagyok. Ja, meg házas. Lassan nem lézetezik olyan terület amihez ne értenék, vagy ne dolgoznék benne. Így aztán főzök, mosok, takarítok, bevásárolok, gyerekkel foglalkozok, sportolok, fő illetve mellékállásban dolgozok, autót szerelek, festek, mázolok, tapétázok, villanyt szerelek, programozok, kertészkedem, képzőművészkedem, csillagokat vizsgálok, motorozom, állatokat mentek, életeket mentek, főnök vagyok, beosztott vagyok, tanulok, esztergályozok, drónozok, kutatásokat végzek, olvasok, játszok, pénzügyekkel foglalkozom, befektetek, asztaloskodok, napelemeket és biztonságtechnikai eszközöket telepítek, túrázok, kerékpározok, kenyeret sütök, nem is sorolom tovább.

Én így vagyok teljes, semmit sem várok el a feleségemtől. Ő ad annyit amennyit gondol, nem függök tőle.

2023. szept. 5. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nyugaton élek és a legtöbb férfi itt be van fogva főzni meg konyhamunkára."

Magyarországon élek és pl. apám már ezelőtt 30 évvel is be volt fogva főzni a konyhára. Akár pucolni, akár zöldséget vágni, akár "férfias" kaját egyedül megcsinálni, mint pl. bogrács vagy grillezés.

Én nem azt a mintát láttam otthon, hogy a férfi nem csinál semmit. Anyám és apám ugyanannyi házimunkát csinál(t). Ezt a saját kapcsolatomban is elvárom.

2023. szept. 6. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!