Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen lusták a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lusták a nők manapság, hogy semmit se akarnak csinálni?

Figyelt kérdés

Nyugaton élek és a legtöbb férfi itt be van fogva főzni meg konyhamunkára.

De emellett legyen sikeres karrierben, legyenek hobbijai, legyen helyes és tartsa karban a testét.

Miért fordultak meg teljesen a szerepek?

Ez valami bosszú?

2023. szept. 5. 17:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, de az en parom is egy folytaba azt szajkozza hogy unja mar a hazimunkat.
2023. szept. 5. 17:51
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

"De emellett legyen sikeres karrierben, legyenek hobbijai, legyen helyes és tartsa karban a testét."

Ugyanezeket mi is csináljuk. Akkor miért lenne a házimunka csak a miénk?

2023. szept. 5. 17:54
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
Ezért szeretik a külföldi pasik a bevandorló nőket. Mert azok becsicskulnak.
2023. szept. 5. 17:57
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk csak a fèrjem főz már 20 ève, lusta lennèk?

Én mosogatok, jó ez ìgy.

2023. szept. 5. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Én utálok főzni, az ízlésem is szelektív, így nem is nagyon tudom eltalálni, hogy kinek mi a finom.

Nyugaton élek, a férjem szeret főzni és tud is :)

Egyébként pedig milyen szerepek? Senki nem a nemi szervével főz🤔

2023. szept. 5. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha a nő is dolgozik és a felsoroltakat teljesíti és úgy várja ezt el a párjától is, akkor szerinted mégis mi a probléma abban, ha a házimunka is meg van osztva? Pont így az egyenlő és az igazságos. Vagy akkor azok a férfiak, akik semmit nem csinálnak otthon, ők nem lusták?
2023. szept. 5. 18:04
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
"Nyugaton" bőven van keret bejárónőre és mosogatógépre, úgyhogy elhiheted, hogy nem akaratuk ellenére tevékenykedik a konyhában senki.
2023. szept. 5. 18:06
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
* nem akarata ellenére
2023. szept. 5. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

A nyugati nő vidáman megél egyedül. Nem azért van kapcsolatban, mert nincs más lehetősége a jobb életre. Azért a kis kolbászért nem tart egy egész disznót. Így a nyugati férfi kénytelen tenni is azért, hogy megmaradjon a kapcsolata.

A másik igen fontos oka, hogy a nyugati férfi elköltözik a mamahotelből. Megtanul egyedül élni: rendet tart, főz, mos, önellátó. Nem azért akar nőt, hogy legyen neki ingyen bejárónő.

Ez lenne a normális. Nem az, ahogy Magyarországon élnek sokan.

2023. szept. 5. 18:13
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Magyarországon èlek, 40-esek vagyunk, és a mi korosztályunkban is be van fogva az összes fèrfi házi munkára. Én inkább azon csodálkozom, hogy sok huszonèves lány csicskul otthon, mindent ők csinálnak, mièrt is??
2023. szept. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!