Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell manapság egy legénybúcsúnak a megcsalásról szólnia? Az emberek úgy csinálnak mintha a férfiak utána már nem is élhetnének.
Attól függ mi számít megcsalásnak. Ha csak ott táncol a girl és nincs semmi tapi, akkor nem tudom hol a gond. :) A legénybúcsú nem szexről szól, hanem egy utolsó férfiaknak generált látvány inger.
Sz olyan mint ha 1 chippendél fiú táncolna az öledben. :)
Utána is élnek, k*rváznak is, ha a legénybúcsún megcsal, megfog utána is.
A sztriptíz táncos, ha az ölében bugyiban vonaglik, persze ő is felöltözve, az még nem megcsalás. Egyébként másnap este tuti egy bika lesz az ágyadban! ;)
Mindegy hol éhezik meg a férfi, ha otthon lakik jól.
Akarsz jó feleség lenni, adok pár leckét...
:)
Én még nem vagyok nős ember, és soha életemben nem csaltam meg senkit, pedig lett volna rá bőven lehetőségem. Annak ellenére sem tettem meg, hogy engem már csaltak meg. DE: egy legénybúcsún nem mondanék nemet, mert az pontosan arról szól, hogy az utolsó nap az életedben, amikor felelősség nélkül mindent megtehetsz.
Tudom, az éremnek két oldala van, épp ezért a megcsalást a leendő feleségem esetében is megengedhetőnek tartom egy leánybúcsún. Csak soha nem tudjam meg.
Tulajdonképpen a legjobb az, ha örökké titokban marad, hogy mi történt egy legény/leánybúcsún, nem kell kérdezősködni róla, nem kell mesélni róla, elég, ha az illető tudja, meg 1-2 közeli barát/barátnő :) Mintha meg sem történt volna :D
én nem tudnék úgy tenni, mintha mi se történt volna, hogy a páromat valaki meghúzta oszt minden happy utána
van akinek van hozzá gyomra de ez neken nem fér bele
utolsó ez neked szólt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!