Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak randira egy nőt aki csak élőben hajlandó ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom hol dolgozik. Beszéltem is vele, megkérdeztem milyen fórumokon ismerkedik, hol lehet őt elérni és azt mondta csak élőben. Most akkor menjek oda megint?2023. szept. 4. 20:03
11/12 anonim válasza:
Mit kell szórakoztatni, beszélgettek. Ez tényleg igazi kérdés? Vagy hogy gondoltad online kapcsolat lenne? 😃
Odamész, elhívod kávéra. Vagy ha lesz vmi szabadtéri rendezvény, oda is lehet. Jobb, ha hamar kiderül, összeilletek-e.
12/12 anonim válasza:
10# egyetértek!
Kérdező, ha van egy kis időd, ezen gondolkozz el egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!