Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak randira egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak randira egy nőt aki csak élőben hajlandó ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudom hol dolgozik. Beszéltem is vele, megkérdeztem milyen fórumokon ismerkedik, hol lehet őt elérni és azt mondta csak élőben. Most akkor menjek oda megint?

2023. szept. 4. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem arra utalt, hogy ne írogass neki Messengeren.
2023. szept. 4. 20:04
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
74%
Ha kell a p1na, odamész.
2023. szept. 4. 20:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Élőben nem vagyok olyan szórakoztató mint online. Nekem úgy megy hogy napokig fenntartom az érdeklődést beszélgetéssel aztán a nő kéri hogy találkozzunk. Itt meg gondolom nekem kéne kérni hogy beszélgetés nélkül találkozzon velem.
2023. szept. 4. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Csinálj valami újat, szokatlant. Az eredmény is szokatlan lehet - vagy elküld (már megtehette volna), vagy nagyon jó lesz minden.
2023. szept. 4. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Hat én pl mindig megvártam nőként, hogy a pasi vesse fel a találkozás ötletét....

Ha nem online kapcsolatot akarsz, akkor úgyis az számít, élőben mennyire josz be. Lehetsz sziporkázó jófej hetekig online, ha élőben nincs meg a kémia, a közös hullámhossz stb, akkor ette a fenét az egészet.

Ha van rá tel. számod, hívd fel és hívd el randizni, de az is jó, ha személyesen hívod meg. Nem kell tulgondolni. Meg nem is ismeritek egymást, nem tudod osszeilletek-e, akkor is bejon-e majd, ha jobban megismered...

2023. szept. 4. 21:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Ő lenne az első akit én hívok el. Nem ehhez vagyok szokva. Ha érdeklem a nőt akkor mondja azt hogy szeretne megismerni ne nekem kelljen már teperni. Eddig bejött.
2023. szept. 4. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne neked kelljen teperni? És miért a nőnek kelljen?

Egészséges bimbozo kapcsolatban kölcsönös az érdeklődés egymas iránt és mellőzve vannak az efféle játszmák, hogy ki kit hívjon el.

2023. szept. 4. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:

"megkérdeztem milyen fórumokon ismerkedik"

Jézus Atya Úr Isten. Figyu, az internet világát ne vidd át a való életbe, mert annak nagyon csúnya következményei lesznek.

2023. szept. 4. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia! A nônek igaza van, jobb élôben talàlkozni!
2023. szept. 4. 23:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jobban teszi ha szóba sem áll veled!
2023. szept. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!