Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél az hátrány, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél az hátrány, ha kiderül a lányról, hogy 24 évesen tapasztalatlan a kapcsolatok terén és még szűz?

Figyelt kérdés

2023. szept. 1. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Még mindig nem értem, miért válik automatikusan értéktelenné egy olyan lány, aki már nem szűz.

"Ha van tapasztalata [...] az sokaknak különösen taszító egy nőben"

Na basszus...nehogy beszennyezzek egy - amúgy szintén nem szűz férfit - az én "használt" testemmel.

De ha meg nem feküdnék le az aktuális párommal, akkor meg prűd fap.na lennék, ugye...

2023. szept. 2. 04:08
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Elony ha en vagyok a lany kiszemeltjre , minden mas esetben nem erdekel!
2023. szept. 2. 06:05
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
21%

Micsoda vàlaszok, besz@rok 😅

No, ez a szűz làny, az elmúlt 8-10évét mivel töltötte, külső-belső adottsàgai amúgy rendben?

2023. szept. 2. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
7: abból, hogy nem létezik, hogy 24 évesen egy nő szűz legyen. Ennyi idősen egy nőnek már több tíz(!) kapcsolata volt, bulik, egyéjszakás kalandok, minden. Ha egy pasi ennyi idősen szűz, akkor így járt. A csajok nem így működnek...:D Ennyi idősen már házasok..:D
2023. szept. 2. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
25 éves volt a barátnőm, amikor összejöttünk, és szűz. Őszintén? Örültem, hogy én lehettem neki az első. A kapcsolatunk meg egyébként tökéletes, és semmi defektje nincs. (Csak mert tudom, hogy divat ezt mindenkire rásütni, aki 20 felett még szűz.)
2023. szept. 3. 09:14
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

15: Messziről jött ember azt mond... xd A legtöbb ember instán bizonygatja ugyanezt a külvilággal közben meg rohadtul nincsenek is jól.

És nem divat. Tapasztalat! Ami a csajodnak nincs. De egy nap felnyílik majd a szeme. Hacsak nem ronda mint a bűn, szolgalelkű, verték gyerekkorában, anyagilag függ tőled, stb.. akkor fenntarthatod a látszatkapcsolatodat egészen sokáig

2023. szept. 10. 06:20
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem előny.
2023. szept. 10. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Sosem elony.. ki se elte magat , kivancsi lesz idovel.
2023. szept. 10. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!