Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha találkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha találkozok mással előtte?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő, megismerkedtem egy nővel kb 1 hónappal ezelőtt interneten, es sokat beszélünk mindennap, meg kedveltük egymást úgy néz ki lesz is a dologból valami, de még nem találkoztunk szemelyésen, mivel kint dolgozik Ausztriába és most fog haza jönni egy hét múlva fogunk végre, de közben beszélgetek egy másik nővel is aki látni szeretne olyannyira hogy még a vonat jegyre is el küldené nekem a pénzt csak menjek el hozzá 1-2 napra. Szerintetek az gáz ha találkozok vele? Elvégre még nem járunk azzal a nővel akivel 1 hónapja beszélek kb tehát nem lenne "megcsalás" mit gondoltok?

2023. aug. 29. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Azért gáz, mert érdekel és nem igaz, hogy nem lehet szex 🥹, csók nélkül kibírni míg nem randizol az osztrák nővel.

Most a holmi numera tényleg többet ér mint az osztrák nő iránti érdeklődés?

Amúgy nyugodtan keféld meg, ha primitív egyén vagy, nem bírsz megálljt parancsolni a nemi szervednek, de ha ne adj isten kiderül valamikor, hogy míg ismerkedtél az osztrák csajjal és már vonzódtatok egymáshoz ne csodálkozz, hogy kidob...

2023. aug. 29. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Na most képzeljük el a kérdést úgy, hogy egy csaj az írója.

“Persze csajszi, miért ne mehetnél? Nem is vagytok még együtt, ha ezen kiakadna a srác az elég nagy rEd fLaG!!4”

2023. aug. 29. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Hidd el, hogy a másik nőnek nagyon rosszul esne, ha napfényre kerülne, hogy egy hetet nem bírtál ki, míg ő várta a talit, stresszelt világba. Lehet te fogod elárulni részegen neki, vagy ittasan valakinek ő meg tovább adja neki. Ami késik az nem múlik.

Ha tényleg érdekel a nő, tetszik, megvan az összhang, hiába csak eddig online, akkor nem mész randizni mással, pláne nem mész mást csókolgatni és/vagy reszelni!

Úgy érzed, hogy a 🌲-szodban landolnak az érzéseid? Rendben van, akkor kezelgesd míg le nem szakad a 🌲széhes anyucit és partintsd le a másikat, akár szólj előre a "szexi tájm" előtt neki, hogy bírod, tetszik, de nem bírsz a micsodáddal, lehet megérti, lehet ő is azt teszi.

Az őszinteség a leghelyesebb út, vagy megoldás azon kívül, hogy hanyagolod az osztrák nőcit.

2023. aug. 29. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Engem a másik nő éredkel igazán tőle szeretnék komolyat."

=> Akkor nem szexelsz mással, eszedbe se jutna....

2023. aug. 29. 20:38
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

#12:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Olvasd el a válaszokat,amelyeket a fèrfi kèrdezőnek írtak.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Itt is lehet olvasgatni.

2023. aug. 29. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Minek teszed fel ezt a kérdést, ha te naívan pislogsz, hogy miért gáz, nem érted? Ha szerinted semmi rossz nincs benne, semmi fura érzésed nincs, mi a francnak írtad ki ezt a kérdést?

Szerintem undorító a hozzáállásod, ha velem tényleg jókat, és hosszan beszélgetne egy férfi és elvileg szimpatizálunk egymással és már meg van beszélve egy randi, és közben ő csak egy dugásért elmegy máshoz, de közben én érdeklem, akkor mehetne a jó nagy francba... szórakozzon mással. Nekem erre már nincs se időm, se kedvem, se bizalmam, hogy egy ilyen ember komoly kapcsolatot szeretne. Ha pedig még maga sem tudja, mit szeretne magától, az életétől, nem fogok vele szórakozni.

Ha szerinted annyira rendben van, és nem érted, akkor írd meg a lánynak, aki elvileg érdekel, hogy te elutazol szexelni, de aztán majd talizzatok, mert ő érdekel téged, és szerinted ez tök oké. Írd csak meg, hiszen semmi nincs ebben. Aztán nézd csak meg a reakcióját. De tényleg, nyugodtan. Hiszen totál rendben van.

2023. aug. 29. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!