Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen miért csak szinte több évente történik, hogy olyannal találkozom, akivel egyformán erősen érdeklődünk egymás iránt ismerkedéskor? Mással ez milyen gyakran történik?
Lottózni több sikerrel kecsegtet, mint párt keresni.
F
#2 Szinte én. Nekem is sok üresjárat volt, de végül találkoztam azzal a nővel, akivel kölcsönös volt a vonzalom.
Ritka? Ja. Megéri? Tapasztalat alapján igen. Máshogy nincs értelme.
Ez a normális hidd el,akinek ennél sűrűbben van ilyen az felszínesen
keresgél.A kölcsönös vonzódás nagyon ritka, főleg ha már beszéltetek is,nem csak úgy első látásra.
Nagyon így van nálam is. Kevés nőhöz tudok vonzódni. Nem külsőleg, mert külsőre sok nő tetszik. Inkább azok vannak nagyon kevesen akiknek a belső világa bejön, sajnos. Ha pedig az nem jön be, eléggé motiválatlan vagyok az ismerkedésben. Nálam is hosszú évek telnek el úgy hogy nincs senki. Egyre nehezebb már egyedül, és egyre többet gondolok arra hogy lehet nem is fogok találni olyat akivek igazán kölcsönös lesz.
Ugyanaz nálam is megvolt mint nálad hogy én nem jöttem be annyira neki hogy komoly alakuljon ki, de ugyanezt fordítva is megtapasztaltam.
De olyan is előfordul sokszor hogy internetes ismerkedés alatt lázasan írkálunk egymásnak, aztán eljutunk oda hogy nekem már vannak gyerekeim. Egyszerűen ilyenkor eltűnnek a nők , bármennyire is voltunk szimpatikusak egymásnak. Utóbbi időben már gyorsan rá is térek erre a részletre, hogy ne húzzuk egymás idejét....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!