Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mással találkozni?
Figyelt kérdés
Nektek belefér, ha a párotok ismeretlen, ellenkező nemű személlyel találkozik? Itt szimpla kávézásra gondolok, vagy sétára. És úgy, hogy akivel találkozik, tudja, hogy párja van.2022. jan. 15. 23:39
2/22 anonim válasza:
Miért ne férne bele?
Nem azért találkozik, mert udvarolni akar.
3/22 anonim válasza:
Rajtam kívül is vannak még emberek a világban, és csak azért, mert velem van komoly kapcsolata, nem kell mindenki mást elkerülnie egy életen át. Ennyire nem lehet senki beteg.
5/22 anonim válasza:
Nekem abszolút nem férne bele.
Miért kávézgatna és sétálna egy vadidegen nővel?
6/22 anonim válasza:
Belefér, ha pl kollégák/évfolyamtársak/edzőtársak, szóval ha teljesen érhető okból ismerkedtek meg egymással és nem valami "unatkozom, ezért felmegyek társkeresőre ismerkedni" feelingje van a dolognak.
7/22 anonim válasza:
Én ismerek egy olyan fiatal hölgyet, akinek a férje MÉG CSAK NEM IS KÖSZÖNHET NEKEM!!! Két kisgyerekük van.
Na, ekkor van a baj... egy házban lakunk.
8/22 anonim válasza:
Hát igen. A nővel is van baj, ha ezt elfogadja. De van, akinek ez kell, hogy megmondják, hogy mit tehet és mit nem. Általában nem mernek felnőni.
10/22 anonim válasza:
Szóvá is tettem ezt a közös képviselőnek, hogy A MINIMUM TISZTELETET sem kapom meg újabban.
Még csak nem is beszéltem vele két szót sem (amúgy udvarias, tisztelettudó férfi lenne, csak nem vagyunk szimpatikusak egymásnak sehogy sem.)
AKKOR MIÉRT FÉLTÉKENY EGY NŐ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!