Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan, aki a koronavírus miatt nem tud találkozni a párjával?
Ha nem is találkoztok akkor nem a párod! Fogd már fel végre te is!
Akkor elmondhatod hogy a párod ha összeköltöztök.
Jelen!
Kicsit hiányzik, de túl tudom élni. Nem vagyok ráfüggve, van egy saját, önálló életem is. Szóval kibírom ezt a néhány hónapot, az ő érdekében, mert ő asztmás, veszélyeztetett.
Ha vége ennek az egésznek az lesz az első dolgom, hogy összepakolok és felutazok hozzá, majd nyakába ugrok.
Mi találkozunk heti 3x. Neki van saját lakása, de még nem szeretnénk összeköltözni, amíg egyetemre járok. Autóval hoz-visz, igyekszünk kerülni a kontaktusokat mással is. Bennünk nem merült fel a kérdés sem, hogy ne találkozzunk addig, teljesen természetes, hogy igen.
Nyilván ha egyikőnk vagy másikunk, esetleg a családunk veszélyeztetett lenne, meggondolnánk szerintem.
Odaköltözni nem tudsz erre a pár hónapra? Elég rossz lehet így banyek :/
Mi épp hogy 1 hónapja “vagyunk/voltunk együtt” mikor mindketten a családunk és rokonok érdekében, kimondtuk hogy jobb nem találkozni.
Nehéz, de mindketten tanulunk, neki is folyamatosan beadandók vannak + érettségizik is majd egy tárgyból (ha engedik), nekem is folyamatosan zh-k és beszámolók vannak, úgyhogy unatkozni nem unatkozik egyikünk sem. Hiányzik és szar, ezt mindketten mondjuk.. De nem akarjuk hogy bármi baj legyen. Én azért igényelném a talit, hiányzik csak az is hogy reggel mellette keljek fel. Próbálunk nem erre gondolni, mikor beszélünk/facetimeozunk. Azt is mondtuk hogy kitartunk, amiben hiszek, csak lányként (+kicsit érzelgősként) mégis megvisel
Neten beszélünk,meg mást is csinálunk a gép előtt....
Egy óceán meg sok állam van köztünk,szóval bármi màs kizárva.
Nehéz de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!