Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem tudnak találkozni a párjukkal a vírus miatt, Ti hogy viselitek? Mit lehet tenni?
Szoktunk skypelni órákat, jókat beszélgetünk a világ dolgairól, szexcam pld nincs nálunk, de borozni szoktunk néha ,,közösen".
Ha amúgy nem hozzájuk költöztél volna, hanem külön a szülőktől akkor most is össze tudnátok költözni nem? Lehet kivetíted a frusztráltságod rá, mert gondolom azt sejted, hogy nem 3 hét lesz amíg nem találkozhattok.Szokatlan a helyzet mind a kettőtök számára, mert ez azért nem egy hétköznapi helyzet.Hiányzik a szex és feszültebb vagy, esetleg ő is hasonló okok miatt.
65 km távolság, tegnap taliztunk, mert közöltem, h elegem van. Ez van. Meg kell őrülni ettől a hülye helyzettől...
F
Másfél hete nem láttam, 100 km távolság, ma volt az első összeveszésünk hosszabb ideje, egy régi téma megismétlődésén. Pont, miután kezdtem volna pozitívabb irányba terelni a gondolkodásàt, és felélénkíteni (nő vagyok, de párom az aggódósabb mindenen). Mondjam, hogy mindketten idegbajosak vagyunk? Is-is, de hiszünk egymásban.
Nyáron terveztünk volna összeköltözni, így ez egyértelműen tolódik. Viszont rengeteg programot próbálunk videóchaten csinálni, nemcsak szexcamra gondolva, hanem pl. múltkor kártyáztunk (az ő ötletéből, aminek nagyon örültem, mert általában én szoktam ezeket felvetni), azelőtt rendesen "randiztunk", még sminkeltem is 😊, most meg majd múzeumozni fogunk. Meg beavatjuk egymást mindenbe.
Szóval, alakulunk azért, bár viszonylag friss, ebben a hónapban 4 hónapos kapcsolat (ismeretség szempontjából éppen ma). De már poénkodik azon, ha ezt túléljük, akkor elvesz. :))H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!