Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik nem tudnak találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem tudnak találkozni a párjukkal a vírus miatt, Ti hogy viselitek? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom és én kb 30 km-re lakunk egymástól, de mivel anyukám eü. dolgozó, ezért a szülei nem rajonganak az ötletért, hogy találkozzunk. Nyilván ezt megértem, és tudomásul is vettem, nyilván nem fogunk találkozni, amíg tuti nem biztonságos. Viszont mintha eltávolodtunk volna egymástól (3 hete nem láttam). Tök feszültnek érzem a beszélgetésünk, illetve eddig csak egyszer videochateltünk, akkor is ilyen szexcam volt az egész, de mivel én otthon nehezen tudom megoldani, ezért nem szívesen csinálom, ilyenkor megbántódik, és nem is beszéltünk azóta videón. Nem vesztünk össze, 4 éve egyutt vagyunk, idén akartunk osszekoltozni, minden szuper a kapcsolatunkban. Most meg néha azt érzem, nem is azzal az emberrel beszélek, akivel osszejottem (eddig soha nem volt ilyen, pedig eddig is csak hétvégente találkoztunk az egyetem miatt). És hiába mondom, hogy nyugodtan mondja meg, ha valami baj van, azt mondja minden oké. Szerintetek tulreagalom? Bocsi a zavaros leírásért, nem tudom jobban megfogalmazni.

2020. ápr. 2. 21:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

Ez a dolog most nagyon sok kapcsolatot próbára fog tenni, és ez nem 1-2 hónap lesz csak. Távkapcsolatot és normál kapcsolatot is tönkre fog tenni jópárat.

Röhejes amit most írok meg nem is vagytok házasok, de ugye azt mondjuk hogy jóban-rosszban együtt?

Na a többség csak jóban tart ki a párja mellett.

2020. ápr. 3. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!