Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban mással találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mással találkozni?

Figyelt kérdés
Nektek belefér, ha a párotok ismeretlen, ellenkező nemű személlyel találkozik? Itt szimpla kávézásra gondolok, vagy sétára. És úgy, hogy akivel találkozik, tudja, hogy párja van.

2022. jan. 15. 23:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem fér bele!

Úgy szólt a kérdés, hogy ismeretlennel. Nyilván nem azért találkoznak, hogy barátkozzanak, barátai vannak az embernek a való életben.

2022. jan. 15. 23:55
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Tőlem ismerttel és ismeretlennel is találkozhat a férjem, bízom benne, és semmi okot nem adott rá, hogy ne tegyem. Ha ad rá, akkor meg vége. Addig meg mindketten azt csinálunk, amit akarunk, mert felnőttek vagyunk és van gerincünk.
2022. jan. 16. 00:00
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Én hiszem és vallom, hogy VAN FÉRFI NŐ BARÁTSÁG! (Nincs több benne.) Legalábbis bennem megszűnt minden ilyesmi, amióta elutasító volt többször az egyik ismerősöm. (Ő hisz a két ellenkező nem TISZTA baráti érzelmeiben.)

Éppen a fent említett úriemberrel találkozgatok aki - saját bevallása szerint - NAGYON RITKÁN megy bele szexuális kalandokba (mostanában nem, mert elmúlt már 61 éves is.)

Azért keressük egymás társaságát, mert ÉPÍTJÜK egymást. Megmondtam neki, hogy érzelmekről ne is beszéljünk, mert nem szeretem, ha beleszólnak a dolgaimba, nem bírom a legkisebb irányítást sem.

Eljutottunk odáig, hogy feladja végre az üres flörtölést. Remélem, hogy a KÖLCSÖNÖS TISZTELET - a közös tanulás kapcsán - normalizálódik közöttünk.

(Angolul újrakezdő vagyok és egyetemi tanár is volt többek között.)

Nekem inkább a barátságok működtek mindig is a párkapcsolatok abszolút nem jönnek létre (A férfiak nagy többségének nem vonzó egy nő céltudatossága, egyedül is boldogulása az életben. Félnek tőlem, nehezen alkalmazkodnak a túl komoly természetemhez.)

8-as és 12-es válaszoló voltam.

2022. jan. 16. 00:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt írták, hogy ezzel semmi gond, azok komolyan gondolják?

Hiv a ferjetek, hogy munka utan nem haza jön, hanem elmegy setalni egy nővel.

Milyen indittatasbol? Hogy jott a képbe a nő?

Nem tudom elkepzelni az élethelyzetet.

2022. jan. 16. 00:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tud oké is lenni, meg fura is lenni, de ezt az embernek kell érezni melyik. Sok mindentől függ. Most ha valami régi ismerős, barát, volt osztálytárs, csoporttárs vagy bármi ilyen múltbeli barátság, akkor oké, persze, miért ne? Nem csak én vagyok az egyetlen a világon mostmár akivel kávézhat találkozhat, iszogathat, programozhat. Nyilván a szándék ia benne van, hogy tényleg csak barátság e, éa nem az van most, hogy régebben alakulóban voltak, vagy bejöttek egymásnak és akkor most megint kíváncsiak lettek egymásra. Én magamból kiindulva ennek nem vagyok "híve", de ha még valakinek ez is belefér hát oké. Ami nekem fura lenne ha ez az ember akivel találkozna, még számara is idegen lenne, mert ez valamilyen szinten csak "ismerkedés". De ez önbizalom és a másik félbe vetett bizalom függvénye, kinek mi fér bele.
2022. jan. 16. 00:17
 16/22 anonim ***** válasza:
*is *és 🙂
2022. jan. 16. 00:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlennel nem. Ismerőssel? Igen
2022. jan. 16. 00:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok fantáziátlan, de miért akarna bárki ismeretlen emberekkel kávézni vagy sétálni? Még párkeresésnél is, legalább chatelnek az emberek.

Az egyetlen indok, aminél eszembe jut, hogy egy ismeretlennel kell kávéznom, azok ezek a biztosítási ügynökök, meg piramis játékosok, akik el akarnak adni valamit nekem.

Szóval engem is érdekelne, hogy pontosan miről is beszélünk?

2022. jan. 16. 07:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

En szoktam neha osszebaratkozni 1-2 kollegaval, altalaban sracokkal annyira, (lanyokkal is, ha ugy van, de a jelenlegi munkahelyemen egy lanyhaverom van, o meg semmit nem akar soha csinalni melo utan, csak minel hamarabb hazamenni) hogy melo utan meg hazafele megigyunk valamit es beszelgessunk, es ennyi. A parom is de o altalaban szinten sracokkal, nem tudom, hogy a lanyokkal miert nem, mondjuk elmondasa alapjan eleve kb csak egy lany van naluk, akivel haverok, talan azert, mert o hazamegy rogton melo utan kocsival. Akivel egyutt tomegkozlekedtek egy darabig, azzal konnyebb azt mondani, hogy uljunk mar be utkozben x helyre egy kicsit.

Nincsen benne semmi hatso szandek, elobb-utobb altalaban a parom is joban lesz ezekkel a srachaverokkal, es a sracok is birjak a paromat is, mivel o is konnyen baratkozos, kozvetlen szemely, utana mar szoktunk kozos programokat is szervezni, elhivjuk nagyobb tarsasagba is oket, stb. Sosem ugy nez ki a dolog, hogy honapokon, eveken at kavezgatunk, iszogatunk valami random sraccal akit a parom max nevrol ismer.

Azt is le tudom vagni, ha a masik nem szimpla haverkodas miatt log velem, ilyen miatt szakitottam mar meg melohelyes baratkozast. 1-2x talalkoztam az illetovel munkahelyen kivul (nem kettesben, volt ott masik kollega is, meg par haverja, ilyen random tarsasozos bulik voltak), aztan egyre masabb lett a viselkedese az illetonek, azota mar nem is beszelek vele egyaltalan inkabb. Mindenki tudja, hogy parom van, nem keresek helyette mast, szoval nincs szuksegem a puncsolasra, a jofej embereket viszont szeretem, tok mindegy, hogy lany vagy fiu az illeto.

2022. jan. 16. 10:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ok a kérdés.

Ha valaki ismerkedés szakaszban, vagy a kapcsolat elején mással találkozik, vagy a telefonját nyomkodja az együtt töltött időben, az kellemetlen, gyanús és leértékelő. Viszont ilyenkor nem feltétlenül van jogom (rossz szó, tudom) szóvá tenni ezt. Ettől még rosszul esik, ez magától értetődik.

Ha később, amikor már (rendes) párkapcsolat van, amikor már szóvá lehetne tenni, hogy miért és ki ő. Ha már rá szabadna kérdezni, akkor meg azért illik bízni a másikban annyira, hogy akkor meg ezért nem hozza szóba az ember ezt.

Az elején rosszul esik és gyanús, és kétségbeejtő, ha az ember szeretne valamit. Lelombozóan hat az önbizalomra. Később meg ismerni kell a párunkat és beszélgetésben is eléggé nyitott, intim kérdéseket is fel lehet tenni már, tehát akkorra meg amúgy is apránként kiismerjük egymást, így konkrétan megnevezve ilyen esetet nem kellhet szóvátenni. Akkor meg bízni kell, megtisztelni a másikat a bizalmunkkal. Ehhez viszont be kell engedjen az intim szférájába, hogy meg lehessen ismerni tabuk nélkül.

2022. jan. 16. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!