Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton fogok párom szüleivel találkozni. Nagyon félek. Van valami tipp, hogy ne izguljak annyira?
Figyelt kérdés
Amikor új emberekkel találkozok, olyanokkal akikkel később is muszáj lesz valamilyen okból, nagyon félek milyen első benyomást fogok rájuk tenni. Azért anyós és apósnál ez szerintem pláne nem mindegy.
Plusz az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az apjával régebben mikor még csak haverok voltunk párommal, egyszer már találkoztam és nem voltam neki szimpatikus..
2021. márc. 2. 10:57
1/6 anonim válasza:
A szimpátia szubjektív. Legyél kedves, illedelmes és érdeklődő, ha kell segítőkész. Nem kell túltolni a nyalizást, de legyél udvarias. Kérdezd meg a párod, hogy vigyél-e valamit, ha igen mit.
2/6 anonim válasza:
"az apjával régebben mikor még csak haverok voltunk párommal, egyszer már találkoztam és nem voltam neki szimpatikus"
Ezt fejtsd ki bővebben. Egyáltalán: te a fiú vagy, vagy a lány?
Hogyan találkoztál az apjával, miért nem voltál neki szimpatikus, ő hogyan viselkedett veled?
3/6 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok, egy rendezvényen futottunk vele össze és láthatóan nem voltam neki szimpatikus, még valamit be is szólt
2021. márc. 2. 11:25
4/6 anonim válasza:
Basszal be jol elotte azt lesz ami lesz
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem az a legjobb, ha megpróbálod egyszerűen magadat adni. Legyél illedelmes, stb. De semmi extra. Ha pedig nem kedvelnek meg, akkor az az ő bajuk.
6/6 anonim válasza:
#4-nek igaza van. Előtte lenyomsz pár tüskét, és nem lesz gond. Vagyis izgulni már tuti nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!