Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha találkozok mással előtte?
Fizeti neked az utat a 2.?
Az vmi nagyi aki fuckboyt keres mert már nem d.gja senki?
De az osztrák se vmi nagy ász hogy egy kozos élményetek az hogy várod őt🤣
Gáz mind a kettő, másnak meg ez oké?🤣
Ja mindegy, csak lyuk legyen🤣
Mivel nem tudod mi lesz, szerintem elmehetsz, de azért a dugás túlzás lenne.
Még simán lehet hogy kiderül az egyikről ez-az, és rájössz, hogy inkább hagyjuk az egészet, akkor viszont jó hogy ott a másik akit nem dobtál felelőtlenül.
Netes társkeresőnél megengedhető az elején, hogy legyen párhuzamos kapcsolat. De többszöri találkozás után dönteni kellene, ki marad, ki megy. És ugye esélyes, hogy a csajnak is több pasija van.
Nincs pénzed vonatra?? Meg maradj ott napokat? Mégis hogy? Ismeretlenbe ismeretlenhez?
Az osztrákban dolgozóval hogy lenne a viszony, milyen gyakran jár haza?
Nem nagyi aki fuckboyt keres, hanem egy fiatal lány, és igen állná a vonatomat is csak menjek el hozzá.
Aki osztrákban dolgozik pedig haza fog most költözni tehét véglegesen jön haza. A fiatal lánytól nem akarok semmi komolyat ezt mondtam is neki hogy nem ígérek semmit, azt mondta nem baj, úgyis van egy gyereke, legalább szexeljünk egyet. Engem a másik nő éredkel igazán tőle szeretnék komolyat. Miért gáz ? Nem értem. Még csak nem is találkoztunk, hivatalosan mág nem is járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!