Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ilyen hazugsággal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ilyen hazugsággal, alja módon vet véget egy kapcsolatnak az őszinteség helyett, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Minden nap ő írt előre már hetek óta. Reggel még sem várta, hogy én írjak, már ott volt a jó reggelt üzenet. Most 2 napja viszont nem jelentkezett, ráírtam, hogy mizújs.

Beszélgettünk, majd annyit mondott, hogy most mennem kell, lett egy sürgős ügyem, hívtak és gyakorlatilag a hátam mögött letiltott viberen, instagramon egyszerre mindenhonnan. Nem is igazán értettem ezt,hogy most mi baja van, de inkább azon vagyok fennakadva, hogy miért nem lehet őszintének lenni.

2023. aug. 27. 20:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%
Valószínűleg a szokásos sztori: Top pasi, fűzött téged és másokat is. Rád unt épp és már meg is lett a következő fogás.
2023. aug. 27. 21:58
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha másoknak bemutat, az már nyilván jelenthet valamit.

De azért jobban belegondolva, miért csinál valaki ilyet, ha utána szó nélkül dobja a másikat??

2023. aug. 27. 21:58
 23/29 A kérdező kommentje:
21. Pedig nem top pasi. Simán átlagos, rendezett. A top pasi másmilyen. Hidd el tudom, ismertem olyat is, de ott meg is tanultam, hogy olyannal soha többet. Ez egy átlagos testalkatú, körszakállas, bajuszos hapsi volt. Nem egy ilyen modell hapsi. Szerintem vele inkább az volt, hogy ennek ellenére volt önbizalma és mert a nőkkel beszélni. Engem is úgy ismert meg, hogy egy strandon odajött hozzám. Nyilván ezek alapján másokkal is megtehette ugyanezt.
2023. aug. 27. 22:13
 24/29 A kérdező kommentje:
22. Őszintén, amikor együtt voltunk sokszor azt vettem észre, hogy nagyon durva hangulatingadozásai vannak és láttam pár konkrét dühkitörést is. Azt se tudtam mire vélni. Lehet szimplán bekattant. Most utoljára mikor beszéltünk, annyit írt, hogy "elegem van ebből az életből🙏"
2023. aug. 27. 22:20
 25/29 anonim ***** válasza:
33%

"Pedig nem top pasi."

Hát, persze. Itt is így megy ez, meg az életben is. Aztán, ha kikerülne egy kép róla, akkor azért mást gondolna valószínűleg a nép.

2023. aug. 27. 22:25
 26/29 A kérdező kommentje:
25 küldök róla képet, ha gondolod, nem az.
2023. aug. 27. 22:28
 27/29 anonim ***** válasza:
80%
Köszönöm, kíváncsi vagyok.
2023. aug. 27. 22:33
 28/29 A kérdező kommentje:
Na majd ha itt vagy az oldalon jelezd, mert a kép linkek csak x órán keresztül működnek.
2023. aug. 28. 07:16
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Undorító, gerinctelen féreg. Ez egy megalázó szitu, ráadásul tovább kattog rajta az ember, mintha lenne egy egyenes szakítás, akár magyarázat nélkül is.

25-ös: Állíts már egy kicsit magadon, tök lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy milyen kinézetű pasi. Jó lenne, ha a sikertelen férfiak nem az ilyen kérdések alá jönnének ide kárörvendeni… Bármilyen kinézettel lehet vki gyáva féreg, még ha az egyes itteni paliknak hihetetlen is, hogy átlag/átlag alatti külsővel is lehet valakinek barátnője, és még akár át is verheti.

2023. aug. 28. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!