Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hazudni? Miért nem lehet azt mondani, hogy csak megakarlak du.. ni és van több nő is a képben? Előbb utóbb ígyis úgyis kiderül mindkettő, nem?
Azért nem mondta meg, mert a legtöbb nő ebbe nem megy bele, hanem jogosan elhajtja.
Ezekben viszont nincs semmi empátia vagy tisztelet senki iránt, nemhogy a nők iránt. Az érdekli őket kizárólag, hogy megkapják, amit akarnak, aztán mennek tovàbb. Nyilván felelősségvállalás nulla, tehát magyarázatot ne várj soha. Erre ment ki a játék egy hónapig, de ez az ilyeneket minősíti, nem téged.
Sajnos rengeteg van belőlük, férfinak nem nevezhető. Egyszerű, mint a faék, és jellemtelen.
Már ne is haragudj, de ha nem is találkoztatok, mivel rabolta az idődet? Azzal, hogy írogattatok egymásnak? Egy hónap? :D
Az minden, csak nem időrablás.
Pánikba azért nem kell esni, engedd el.
#1 vagyok, hát én azt hittem, hogy le is fektetett.
Ez esetben örülj neki, hogy nem talàlkoztatok, mert egy idióta simán.
Megkímélt magától téged. :D
Amíg csak írogattok, tarts te is több vasat a tűzbe!
Én is így csináltam régen. Aztán ha egyvalakivel kialakul valami, akkor leépíted a többit.
Lehet rájött veled kapcsolatban, hogy csak "így rabolta az időmet a semmire. Az időt, na azt nem hozhatja vissza semmi."
Mikor hirtelen kórházba kerültem (zebrán elcsapott egy autó) és 3 napig nem voltam elérhető gondolom engem is elkönyveltek széltolónak, így kénytelen volt a hölgyemény mással vigasztalódni és felcsináltatni magát.
Szerinted emiatt minden nőt r***banc???, szerintem nem!
De kérdező, pont ez az. Te sem kérheted számon, ha valakivel összejött, mert nem volt köztetek semmi. A korrektség hiánya kérhető számon, hogy nem mondta meg, hogy összejött mással, többé nem keres.
De pont azért, mert nem volt köztetek semmi, ő sem számoltathatott volna el, ha több mindenkivel ismerkedsz. Ez nem sunyiság, hogy több sráccal beszélgetsz. Azt hiszed, ők nem?
Ezzel a naivsággal te rabolod a sajàt idődet, nem ő a tiedet. Mikor mèg nem is találkoztatok, miért csak egy valakire koncentrálsz?
Elárulom, lesz mèg ilyen bőven, majd megedződsz, és rájössz, hogyan érdemes ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!