Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hazudni? Miért nem lehet azt mondani, hogy csak megakarlak du.. ni és van több nő is a képben? Előbb utóbb ígyis úgyis kiderül mindkettő, nem?
Azért ne gondolod, hogy ez pasi fronton jellemző inkább a nőktől eltanult viselkedés ez. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
Szerintem 1 kezemen megtudnám számolni, hány lány köszönt magától beszélgetés elején és hány köszönt el a beszélgetés végén. Az eltűnéskor pedig annyit se tudnak írni sokan, hogy megyek. A legszebb amikor látod, hogy elolvassa és semmi reakció.
Akkor az a baj, hogy lerázott vagy az hogy hazudott?
Lerázás az, hogy talált mást aki jobb/könnyebben kapható stb stb.
Hazugság pedig az amiért minden ember hazudik. A férfi mond mindent hogy megszerezzen, egy nő pedig mond mindent hogy megtartson.
Szerintem már senki nem hisz a másiknak és joggal:)
Te azt mondod, hogy nem beszélgetsz senkivel, de ettől beszélhetsz. Ha a másik csak 1 emberrel beszél és te pedig másért dobod pl akivel beszéltél mellette akkor neki egyből elment egy csomó ideje. Pont ez történt veled is csak a különbség, hogy általában a nők szoktak dobni randi előtt, de ebben az esetben te lettél az áldozat.
Hidd el én megértelek, az én gyomrom is görcsben van ezektől, de amilyen sztorikat hallottam nem is csodálkozom az ilyeneken és azon sem, hogy nekem semmi kedvem ilyen hülye játékokban résztvenni.
Lehet, hogy nő volt és nem pali, nekem is volt olyan, hogy nőnek adta ki magát erre kiderült, hogy nem az.
Gondolom olyan 14-16 körüli lehetsz kérdező, majd megkomolyodsz fel a fejjel, ne add fel :)
95%, hogy nem nő volt.
Nők nem szoktak férfiként írogatni, főleg nem 1 hónapig. Nagyon max 1 hét amíg kipróbálják, hogy milyen.
Minden masodiknak van vkije es ugy ismerkedik.
Online ne fogadj soha hüséget. Majd ha csak bizonyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!