Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha őszinte vagyok? Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha őszinte vagyok? Férfiak?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal. X idő után kért kicsit erotikusabb képet. Nem szoktam ilyet küldözni, de komolyan terveztem Vele és belementem. Utána azt kérdezte, hogy másnak is küldtem - e már ilyet. Nem akartam titkokat, hazugságra építkezni, így mondtam, hogy egy férfival még előfordult ez a dolog. Azóta azt hajtja, hogy én mindenkinek mutogatom magam. 🙄 Szóval 1. nem értem valaki miért kér ilyen képet, ha utána ezt csalódásként éli meg? 2. jobb lett volna ha hazudok már egy ismerkedés elején, ha erre konkrétan rákérdez? Én eddig úgy gondoltam, hogy megéri őszintének lenni, mert minden ismerkedés bizalmon és őszinteségen alapul. Lehet elcsesztem ezt, de ez van.

2021. máj. 30. 19:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő meg a mindenkitől erotikusabb képet kér?
2021. máj. 30. 19:52
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Nem szoktál, de már 2 faszinak is küldtél ilyen képet. Jól értjük? :)
2021. máj. 30. 19:53
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tipikus semmi nem jó esete. Ha nem küldessz, azért, ha küldessz azért mert biztos küldtél már másnak is. Gondolom komolytalan srác lehetett.

Amúgy nem baj ha őszinte vagy, szerintem fontos az őszinteség.

2021. máj. 30. 19:55
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos megkaptam párszor a neten, hogy túl konzervatív vagyok és visszafogott, ezért hiába vagyok csinos, senkinek nem fogok kelleni. Mondjuk ott rontottam el, hogy nem kellett volna neten ismerkednem. Csak a home office miatt jó ötletnek gondoltam. Viszont látom, hogy szr ötlet volt a járt utat feladni másoknak való megfelelés miatt.
2021. máj. 30. 19:56
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

SOHA NE KÜLDJ EROTIKUS KÉPET NETEN!

Nem csak ismerkedéskor, ha együtt vagy valakivel, akkor sem. Felhasználhatják ellened. Meg amugy is....

Legyél önmagad, és akkor olyant fogsz találni, aki Téged szeret.

2021. máj. 30. 19:58
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Sok mindent nem értetek még a nemek működéséről. :) A férfi olyan jókislányt akar, aki csak neki rosszalkodik, a nő olyan rosszfiút, aki csak neki viselkedik jól. Stimm?
2021. máj. 30. 19:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint az a történet, hogy légy apáca, szende szűz, de neki rögtön azonnal mindent.

Mellesleg te miért nem kérdezted meg, hogy te vagy-e az első, akitől kert?

2021. máj. 30. 19:59
 8/20 anonim ***** válasza:
17%

"csinos, senkinek nem fogok kelleni"

Ezt a fаszságot, ezt az Oscarban úgy mondták oximoron. Ha jól nézel ki mindenkinek ***IS*** kelleni fogsz. Itt valami erős ellentmondást látok. Inkább mégse vagy olyan "csinos", mint amilyennek gondolod magad ezért kérnek/mondanak neked ilyet, hogy legalább a dugható kategóriát megüsd.

2021. máj. 30. 20:00
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
Hülyékkel nem kell ismerkedni. Aki ilyet ír az kuka.
2021. máj. 30. 20:02
 10/20 A kérdező kommentje:

Gondolom nem én lehettem az egyetlen, mivel utána litániát írt arról, hogy itt nincs egy nő se, aki csak egy emberrel ismerkedne és azt tisztességesen tenné. Pedig én csak Vele leveleztem. Illetve, hogy 100 nőből 99 ilyen képet küld 40 pasinak,akivel egyszerre levelezik, aztán megy a sírás.

Érdekes.

2021. máj. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!