Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha őszinte vagyok? Férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha őszinte vagyok? Férfiak?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal. X idő után kért kicsit erotikusabb képet. Nem szoktam ilyet küldözni, de komolyan terveztem Vele és belementem. Utána azt kérdezte, hogy másnak is küldtem - e már ilyet. Nem akartam titkokat, hazugságra építkezni, így mondtam, hogy egy férfival még előfordult ez a dolog. Azóta azt hajtja, hogy én mindenkinek mutogatom magam. 🙄 Szóval 1. nem értem valaki miért kér ilyen képet, ha utána ezt csalódásként éli meg? 2. jobb lett volna ha hazudok már egy ismerkedés elején, ha erre konkrétan rákérdez? Én eddig úgy gondoltam, hogy megéri őszintének lenni, mert minden ismerkedés bizalmon és őszinteségen alapul. Lehet elcsesztem ezt, de ez van.

2021. máj. 30. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
10-es, nincs ebben semmi érdekes. 8-as leírta mi a dörgés, ennek fényében éld tovább az életed.
2021. máj. 30. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert bolond az a csávó. Nem elég intőjel ez? Mire számítasz tőle ezek után?
2021. máj. 30. 20:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nembaj, jó az őszinteség. Ez a srác mentális hibája, azt hitte, hogy majd ő különleges lesz ebben stb.. Dehát ez irreális elvárás. Majd, h nem azt a választ kapat amit szeretett volna hallni, te vagy a hibás. Szerintem ez egy intőjel a srácról, hogy fogja ezt még csinálni más témákban is.
2021. máj. 30. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
Nem cseszted el, jól csináltad
2021. máj. 30. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez egy agyatlan, már bocs a precíz definícióért.
2021. máj. 30. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Az emberek nem az igazságot akarják hallani, hanem igazságnak szeretnék hinni azt, amit hallani akarnak - persze nem akarják, hogy kiderüljön az nem igaz, mert oda az illúzió...

Az emberek hajlamosak teljesíthetetlen elvárásokat támasztani a parkeresésben, mert egy csak a fejükben létező tökéletes eszmény képet keresnek, nem egy valódi embert.

Ez a fickó valószínűleg azért kér minden nőtől ilyen képeket, hogy igazolja magának, hogy minden nő szajha. Valószínűleg azt az egyetlent keresi, aki nem fog neki küldeni és talán szoba sem all többe azzal, aki küld - pechére aki nem küld neki, az meg azért nem all majd vele szoba, mert ő is kért...

2021. máj. 31. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Én pl szeretem a képeket és azért kérek. Nem akarok semmit igazolni.
2021. máj. 31. 07:57
 18/20 anonim ***** válasza:
De te gondolom aztán nem is kéred számon a másikon, hogy miért küldött képeket...
2021. máj. 31. 08:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem. Sőt, kifejezetten nem őrzök meg képeket, de mindig örülök, ha kapok.
2021. máj. 31. 09:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem baj, hogy őszinte voltál + a leírásod alapján gázos a fickó.

<thumbs up>

2021. máj. 31. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!