Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy melegben nem jó, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy melegben nem jó, nem szerencsés randizni?

Figyelt kérdés
Lehet hétvégén összejött volna egy randi internetről, nem nagyon akartam elmenni mert 38 fok lesz szerintem óhatatlan hogy nagy melegben az ember igénytelennek tűnjön, izzad beizzad itt ott, még akkor is ha előtte lefürdött, mire odaér randi helyszínére csapzott mindenhogy
2023. aug. 24. 19:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor kell strandizni :)
2023. aug. 24. 19:48
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedős ilyen melegben minden, én sem mentem volna. Jövő hét 2. felében már betudjátok pótolni.
2023. aug. 24. 19:52
 3/28 anonim ***** válasza:
49%

Amíg te otthon maradsz, addig akad más, aki elmegy és él a lehetőséggel.

Télen meg azért nem lépnél ki a házból, mert hideg van?

2023. aug. 24. 19:53
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
Az még csak hagyján, de ilyen melegben a legtöbb ember nem igazán tud tisztán gondolkodni sem. Na, ezért van a déli országokban szieszta, nem azért, mert ott lusták lennének az emberek. Csak nem akarják, hogy fontos, odafigyelést igénylő "emberek élete múlik rajta" munkákban a dögmeleg miatt hibázzanak az alkalmazottak.
2023. aug. 24. 19:53
 5/28 anonim ***** válasza:
78%
Én simán elmentem volna. 30/F
2023. aug. 24. 19:54
 6/28 anonim ***** válasza:
65%
Úgy beszéltek a nagy melegről, mintha nem lehetne beülni egy kávézóba, ahol a légkondi / ventillátorok miatt nem rohadtok a melegben.
2023. aug. 24. 19:58
 7/28 anonim ***** válasza:
67%
6. A kávézóba is el kell jutni valahogy... addig párszor leveri az embert a víz.
2023. aug. 24. 20:01
 8/28 anonim ***** válasza:
37%
#7: mondjuk tény, hogy ápolt, nem beteg (pl. bőr kiválasztó rendszere), nem mondjuk hagymás curryn élő, és nem öreg embereknél a legelső réteg izzadság többnyire szagtalan.
2023. aug. 24. 20:05
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
#7: Gyerekkorom óta mindig extrém izzadós típus voltam és tök érdekes, hogy a mai korban léteznek ilyen modern dolgok, mint az izzadásgátló. Még érdekesebb, hogy vannak olyanok, amik használnak is és addig biztosan elegek, hogy A pontból B pontba eljussak.
2023. aug. 24. 20:07
 10/28 anonim ***** válasza:
40%
Parfüm, dezodor légkondi, hideg ital stb… Ugyan itt randi partner kerestetik. (: 30/F
2023. aug. 24. 20:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!