Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy melegben nem jó, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy melegben nem jó, nem szerencsés randizni?

Figyelt kérdés
Lehet hétvégén összejött volna egy randi internetről, nem nagyon akartam elmenni mert 38 fok lesz szerintem óhatatlan hogy nagy melegben az ember igénytelennek tűnjön, izzad beizzad itt ott, még akkor is ha előtte lefürdött, mire odaér randi helyszínére csapzott mindenhogy
2023. aug. 24. 19:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
Én mondjuk megértem, amit 19-es mond. Én is utálok a legnagyobb melegben kimozdulni, kb csak munkába járok el, semmilyen szinten nem tudom elviselni ez a forróságot. Ezt mindenki tudja rólam, aki ismer. Nem fogok egy idegen miatt színészkedni, valószínűleg nem is sikerülne és csak panaszkodnék, az meg szuper szórakozás lenne mindkettőnknek.
2023. aug. 24. 21:19
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem szeretek én se ilyenkor randizni, de így ismerkedtünk meg párommal. Tiszta csapzott voltam én is, nem is sminkeltem, mikor megfogta a hátam is tisztára le voltam izzadva, de igazából elpoénkodtuk az egészet. Párom meg még pont nagyon leégve is jött az első randira mert előtte nap strandon voltak. Szerintem ezen nem csúszik el a dolog ha minden jó, de valóban nem a legkellemesebb az időjárás
2023. aug. 24. 21:22
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

Nekem meg fontos a jó idő. Mármint a nekem jó, ami 30, de inkább 25 fok alatt. Nem lehetünk mind egyformák.

Fontos nekem, hogy kapcsolatban ne legyen az, hogy "de az elején teljesen más voltál". Én ilyen vagyok, randi kedvéért sem vagyok más, egy pillanatig nem mutatok olyat, ami nem én vagyok. A kapcsolat egy plusz, nem egy olyan dolog, amit mindenáron meg kell szerezni, és mindent meg kell hazudtolni magamról, mert csak akkor Disney szerelem, ha feladom érte magam.

2023. aug. 24. 21:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Zuhanyzóban kell találkozni és utána rögtön az ágyra.

(Közben menjen a klíma vagy a ventilátor.)

2023. aug. 24. 22:27
 25/28 anonim ***** válasza:
23-as: Senki sem mondta, hogy egyformának kell lennünk, sem azt, hogy meg kell játszanunk magunkat. De én pl. a hideget nem szeretem, viszont egy téli randinál nem csak olyan opció van, hogy akkor muszáj kint sétálgatni, és fagyjak meg… Ha akarok a másikkal találkozni, találkozok, csak beltéri programot beszélek meg vele, nem kirándulást. De ha nektek az a normális, hogy hetekig, hónapokig akkor nem találkoztok, mert nem olyan idő van, és minimálisan, amíg utaztok, kint kell lenni kellemetlen hőmérsékletben is, ám legyen!
2023. aug. 24. 22:33
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Télen fel tudok öltözni, és nagyon jól bírom a hideget.

Számomra kevés normálisabb dolog van, mint NEM szállni 3-as metróra, amikor a felszínen 35+ fok van. Nem vagyok ott lélekben, ha azon görcsölök, hogy csurog az izzadtság a hátamon, a seggemen, a tarkómon, a halántékomon, a nyakamon le be a mellem közé.

Ez nekem ugyanaz, mint a magassarkú. Egy olyan utálatos énemet hozza elő, ami meleg és magas sarok nélkül nem létezne.

2023. aug. 25. 00:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Mi lesz veletek később? Ezek még lazább nyarak, mint amik következnek a következő években.
2023. aug. 25. 05:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Én kettőt lépek és már leizzadok. Egyébként én is problémáztam ezen, amikor friss kapcsolatom volt, kb egy hetes, és taliztam a sráccal, de mire odaértem, már full le voltam izzadva és ez látszott a pólómon is. Szerencsére megértette hogy ilyen az emberi test :D
2023. aug. 25. 08:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!