Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy melegben nem jó, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy melegben nem jó, nem szerencsés randizni?

Figyelt kérdés
Lehet hétvégén összejött volna egy randi internetről, nem nagyon akartam elmenni mert 38 fok lesz szerintem óhatatlan hogy nagy melegben az ember igénytelennek tűnjön, izzad beizzad itt ott, még akkor is ha előtte lefürdött, mire odaér randi helyszínére csapzott mindenhogy
2023. aug. 24. 19:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
7. Nem szagokról van feltétlen szó, de csapzott lesz a haj, leolvad a smink, átnedvesedik a ruha, stb.
2023. aug. 24. 20:08
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az nem derült ki, hogy 15 vagy 50%-os testzsírszázalékról beszélünk. Utóbbi esetben a szívroham veszélye is fennáll ilyen időben.
2023. aug. 24. 20:09
 13/28 anonim ***** válasza:
24%

Figyi, egyrészt lehet estefelé is randizni, amikor már nincs kánikula. Ha mégis napközben, akkor szóba jöhet légkondis hely, vagy mondjuk strand.

És akkor mi van, ha némileg megizzadsz? A másik is meg fog, de aki nem beteg, és használ normális illatszereket, büdös nem lesz. Ha kimondottan rosszul vagy ilyen melegben, az persze más, de amúgy meg csak felesleges rinya, ugyanezt el lehet játszani esőben, szélnél stb.

2023. aug. 24. 20:11
 14/28 anonim ***** válasza:
38%
Lefolyik a smink? Az ilyen folyékony matt rúzsok (a Kylie Lip Kit mintájára) és a vízálló szempillaspirálok is? Vagy te ezen felül még egy komplett alapozó-púder-pirosító-kontúrozó(!!!)-szemhéjpúder-szemhéjtus-highlighter kombóra gondoltál?
2023. aug. 24. 20:17
 15/28 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg randizzatok fitnessteremben, ott lehet előtte is zuhanyozni, sminkelni a tükörnél, ott tingli tangliztok ugráltok 2-3 órát és hazamentek külön külön szenvedősen. Az már nem a randi része.
2023. aug. 24. 20:21
 16/28 anonim ***** válasza:
42%
Itt úgy is csak az egyetértő válasz lesz elfogadott.
2023. aug. 24. 20:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Onnan fogom tudni, hogy megtaláltam az emberem, hogy 30 fok felett ő sem megy sehova.
2023. aug. 24. 20:27
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
17: Akkor az nem én vagyok. Én kimerészkedek. De van amikor inkább én sem. 😅
2023. aug. 24. 20:29
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

Úgy vagyok vele, hogy nem akarom eljátszani azt, ami nem vagyok, vagy amit nem lehet tőlem elvárni. Pl. életemben nem voltam diszkóban, ezért nem megyek oda ismerkedni. Mert ha találkoznék valakivel diszkóban, feltételezném, hogy ez nála rendszeres, én meg nem akarok szórakozóhelyekre járkálni.

Ha elmennék randizni 35 fokban, az nem én lennék, de aki nem ismer, akivel csak ismerkedem, ezt nem tudja. Az azt hinné, velem lehet menni bárhova nyáron, de nem. Én nyáron azt csinálom, amit ma: besötétített nappaliban ültem a mobilklímával, megettem 3 tálca jeget, és true crime podcastet hallgattam sudokuzás közben. Ezt lehet tőlem elvárni, nem a strandot meg kiülős-beülős dolgokat.

2023. aug. 24. 20:36
 20/28 anonim ***** válasza:
41%
19-es: Ekkora hülyeséget… Sok randim meghiúsult volna, ha csak számomra jó időben mozdultam volna ki. Diszkóba engem se hívjon senki, de ezt összehasonlítani az időjárással, hát, nekem furcsa.
2023. aug. 24. 21:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!