Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól kereső pasik akik előtte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kereső pasik akik előtte voltak csórók is! Megjelentek az aranyásó nők körülöttetek mióta jól kerestek? Vevők vagytok az ilyen nőkre vagy kerülitek inkább őket?

Figyelt kérdés
F/32
2023. aug. 24. 13:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10: Igen, normális férfi vagyok. Annyit várok el egy nőtől amennyit én is meg tudok ugrani, nem többet. Se külsőben, se más téren.

De a nők valahogy gyakran úgy gondolják hogy nekik alanyi jogon jár a pasi pénze. Hát nem.

2023. aug. 24. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfi vagyok vs. suttyó proli bolti eladók, akik macsókkal keféltek🤡
2023. aug. 24. 14:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom megkérdezni nőtársaimat, mivel nem vagyok nő. De járok bevásárolni hetente többször és most így hirtelen egy suttyó proli eladó se jut eszembe. Se férfi, se nő.
2023. aug. 24. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
A vezető szukák előtte legomboltak egy pár pasit,ők az igazi aranyásók.
2023. aug. 24. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

11

Dehogy jár! Semmi nem jar semmilyen jogon! Neked jogod van nem fizetni egy nőnek semmit, nekem meg jogom van nem veled randizni.

2023. aug. 24. 15:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyen haverom csóró volt, a szegények szegénye.

Valahogy ki tudott menni külföldre hajóra dolgozni,a belét ki dolgozta és nagyon-nagyon jól keresett.

Majd összejött egy csajjal aki terhes lett tőle.

Nagyon nagyon szép gyerektartást fizet állitólag és mellette rengeteg mindent megvesz a gyereknek mindenből a lehető legjobb minőségben,de ő maga annak ellenére,hogy a belét kidolgozza megint csóró.

2023. aug. 24. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem válaszoltok sose, hogy ha suttyó prolinak, meg k_rvának tartjátok ezeket a nőket, akkor miért olyan nagy baj, hogy nem akarnak veletek összejönni? Hát te sem akarsz velük összejönni, nem? Hiszen suttyónak meg k_rvának tartod őket, szóval nyilván nem ilyen párt akarsz. Két ember, aki nem akar összejönni egymással, nem jön össze egymással. Szóval hol a probléma?
2023. aug. 24. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"A bolti eladó suttyó proli csaj informatikus pasit akar és a többi."

A férjem és az öcsém is programozó, ezért elég sok férfit ismerek aki ezen a területen dolgozik. Egyiküknek sincs suttyó, proli barátnője, felesége. Mindegyiküknek diplomás, tanult, normális értékrendű párja van. És igen, általában kevesebbet keresnek náluk, de nem azért mert nem tanultak, hanem mert a legtöbb szakmát még mindig nem fizetik meg úgy, mint az IT-s poziciókat. Ha egy informatikus hasonló fizetésű nőt akar, akkor eléggé leszűkíti a lehetőségeit.

2023. aug. 24. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt a legsuttyóbb proli te magad vagy.

Verd ki inkább, aztán lenyugszol.

2023. aug. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!