Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 1 millió már elég ahhoz,hogy feltudjak szedni 1 aranyásó típusú lányt?
Figyelt kérdés
A kèrdés nem viccbol vagy trollkodás celjabol lett kiírva eskü komoly
Mármint a fizum ennyi és emellet még a kovetkezok vannak
3 szobas lakas
Új Ford focus ami nem hitelre lett vasarolva
2022. febr. 2. 20:19
1/14 anonim válasza:
Öcsi, ez a gyakori. Itt a nők keresnek havi egymilliót. A férfiaknál ötmilla a beugró. Per hét. Maximum 100 perc könnyű munkával. Tiszta MLM, pilótajáték a gyakori ilyen téren.
2/14 Noren1989 válasza:
Nem, nem elég. A ràfordítandó összegnek kell ennyinek lennie.
3/14 anonim válasza:
Kamu. Ha lenne ennyi pénzed, lakásod, kocsid, akkor volna nőd.
4/14 anonim válasza:
Az aranyásók nem azokra a pasikra mennek, akiknek havi nettója van és fizetésből élő alkalmazottak.
5/14 anonim válasza:
Nekem görbe az orrom, apró és megereszkedett a mellem, striáim vannak és van pár ráncom. Orrmutet 1,5 milla, mellmutet 2 milla, sztarmosoly porcelanhejjal 1 milla, arc es test kezelesek, 500 ezer, edzoterem evi 150 ezer, kajak, vitaminok arckremek, smink evi felmillio, hajfestes derekig ero hajra evi 150 ezer. És voila, ennyi penzbol barkinek leszek bombanő.
6/14 anonim válasza:
Nekem elég lenne, küldhetem a bankszámlaszámot?
8/14 anonim válasza:
Umindenkinek ment a piros büdös bunkok
9/14 anonim válasza:
Szerintem sok nőnek elég havi 6-7 száz ezer amit tisztán rá szánsz.
10/14 anonim válasza:
# 6 általában nem szoktam támogatni az emberkereskedelmet, de ha lenne annyi pénzem, lehet megvásárolnálak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!