Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kereső pasik akik előtte voltak csórók is! Megjelentek az aranyásó nők körülöttetek mióta jól kerestek? Vevők vagytok az ilyen nőkre vagy kerülitek inkább őket?
Figyelt kérdés
F/322023. aug. 24. 13:33
1/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig azok a csávok hisztiznek az aranyásokra, akiknél baromira nincs mit kiásni. Miért??? Komolyan...miért? Ha nálad ugysincs mit kiásni...miert fáj neked, hogy egy nőnek fontos az egzisztencia is?
2/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincs azzal bajom hogy a nőnek fontos az egzisztencia. Azzal van bajom ha többet vár el mint amit ő meg tud ugrani. Az a nevetséges.
A bolti eladó suttyó proli csaj informatikus pasit akar és a többi. Miközben ő végigkefélte a fiatal korát a macsókkal tanulás helyett.
2023. aug. 24. 13:38
3/19 anonim válasza:
Én a fordítottjára tudok példát. Jóképű, sikeres barátunk egy baleset miatt átmenetileg keresőképtelenné vált, és később sem tudott már annyit keresni, mint korábban. A felesége elvált tőle, és összeállt egy másikkal.
4/19 anonim válasza:
Annyira unom már ezt a stílust! Egy bolti eladó miért suttyó proli? Basszus, végigdolgozzák a hétvégét, hajtanak ünnepek előtt, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Közben kedvesen mosolyogniuk kell a sok idegbajos vásárlóra. Az utolsó mondatra már inkább nem is mondok semmit. Gusztustalan vagy. Szégyellheted magad! Éld ki máshogy a pusztító frusztációdat!
5/19 A kérdező kommentje:
"Egy bolti eladó miért suttyó proli?"
Kérdezd meg erről nőtársaidat, mert ha kiderül hogy a pasi csinál ilyen melót, kerülni fogják mint aki veszett.
2023. aug. 24. 13:49
6/19 anonim válasza:
Amikor elkezdett jobban futni a szekerem próbáltam még kevésbé mutatni kifele. Ha egy Hölgy viselkedése megváltozott felém amikor valami kiderült akkor tudtam nem egymáshoz valóak vagyunk. Nekem sincs gondom azzal amikor egy no hozzám hasonló élvezi a kényelmes életet. Azzal van gondom ha csak a pénz, az észnélküli penz szórás a cél az embert es a férfit nem is ismeri meg
7/19 anonim válasza:
Savanyú a szőlő mi? 🤭Te nem tudtál a vezető szukákkal kefélni, és most irigykedsz.
8/19 A kérdező kommentje:
7: Nem savanyú, én örülök hogy engem elkerülnek az aranyásók. Ez az egyik jó dolog a szegénységben. Ha valaki téged akar, biztos lehetsz benne hogy nem a pénzed miatt, mivel ugye az nem nagyon van.
2023. aug. 24. 13:54
10/19 anonim válasza:
8
Megfelelő személyiséged igen? Elvárások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!