Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt életed legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt életed legjobb randija?

Figyelt kérdés

Mitől volt jó? Miket csináltatok?

Soha nem foglalkoztatott ennyire ez a kérdés, amíg át nem éltem a számomra tökéletes randit, furcsállom hogy egy másik ember ennyire eltalálja egy számára idegen ember stílusát”/igényét.

2023. aug. 24. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Margitszigeten piknikeztünk egyet. Az egész délutánt átbeszélgettük, teljes volt az összhang, aztán jött a csók és még valami apróság. Örök emlék marad, kapcsolat lett belőle és azóta is a legintelligensebb, legkedvesebb nőnek tartom az illetőt. Már nem vagyunk együtt.

Egy másiknál elmentünk először egy kávézóba, szintén óriási volt az összhang. Beszélgettünk és teljesen elvarázsolt. Utána mentünk színházba, ahol a darab annyira nem volt jó, de mi így is élveztük egymás miatt. Aztán kajáltunk egyet és elkísértem a buszra.

Sajnos benne később óriásit kellett csalódnom és kár, hogy csak ezek az emlékek maradtak.

2023. aug. 24. 00:25
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Spontán randi, késő este. Addigra minden bezárt, szóval csak nála voltunk. Bele is szerettem aznap
2023. aug. 24. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

Amikor eleve ugy van randi hogy már szerelmes a másik vagy brutalisan tetszem es megyünk bandázni haverokhoz szüleihez tópartozni romantikázni pörgés nyüzsgés szocializácio van hasonlo a lovebombinghoz.

Volt olyan randim is ami 72 órás volt alvás nelkul annyi mindenhol voltunk annyi mindent csináltunk es a szerelem miatt az a "bumm", fent volt az adrenalin.

Es nem az a tipusu randi hogy még csak ismerkedünk meg ezek a lightos semmik.

2023. aug. 24. 06:31
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
*Az a mindent bele randik amik olyanok mintha csak egy napod lehetne az életben es azt teljesen kimaxoljátok. Millio esemény sztori van benne meg a love♡ es szinte elso naptol màr együtt éltek.
2023. aug. 24. 06:33
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Első randin átmentem hozzá, beszélgettünk aztán egyszer csak letérdelt elém és elkezdett mélytorkozni.

Meg az se volt rossz mikor első randin egy parkban megujjaztam a lányt

23F

2023. aug. 24. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas akinek nincs olyan az életében valakivel ami még a szexnél is jobb es a szex csak hab a tortán
2023. aug. 24. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért szánalmas, de mindenképp érdekes tényleg, hogy nekem ennyivel többet ad a szexualitás. Úgy érzem hogy az anélküli dolgok meg sem közelítik. Mondjuk tudom hogy hiperszexuális vagyok
2023. aug. 24. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A szexualitast egy rakat mindennel lehet fokozni pl szerelmesen teljesen drogos euforiát is tud adni.

Vagy amikor olyannal vagy akivel csúcs az összes nap is lenni is.

A szex csak pluszolja a dolgokat felturbózza megsokszorozza.

Ezert szánalmas az akinek csak szex jut. Egy ürítes es csak orgazmus az élménye.

2023. aug. 24. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!