Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randi után fér bele utazás úgy, hogy a férfi finanszírozza?
Eddig nem nagyon randizgattam, egy pár randim volt, de azok kimerültek a kávézásban, sétában, semmi több nem lett.
Viszont most van egy férfi, akivel már találkozgatunk egy ideje és szeretné, ha az ősszel elkísérném egy konferenciára, ami 3 napos. Engem is regisztráltatna, mint résztvevő, hogy ha szeretnék, tudjak vele menni mindenhová, akár az előadásokra is. Mondta, hogy előtte mehetünk hamarabb, vagy akár utána is programozhatunk kettesben a környéken, ha van kedvem.
Viszont a /fő ár az több, mint 300 ezer forint (nem ő mondta, utánanéztem). Nem akarom, hogy ennyit költsön el rám, de közben engem ez a program annyira nem érdekel, hogy kifizessek rá ennyi pénzt... Mármint elkísérem szívesen, szeretek vele lenni, a hely is szép, ahol lesz, de magamtól eszembe nem jutna.
Mit tennétek a helyemben?
Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni sem őt, sem saját magam, viszont ennyi pénzt rám maximum a saját szüleim költöttek el eddig.
Ha elfogadod ki leszel neki szolgáltatva. Még nem ismered, nem tudod mire képes.
Én nem mennék.
Majd ha már elég jól ismered hogy megbízz benne.
Mi az, hogy hány randi után? Legalább ne tetézd a külön válasszal. Máris mehetsz, hiszen volt szex.
Csak légyszi 5-10 év múlva ne tegyél fel itt újabb kérdést, mikor épp szakítotok, vagy épp már a következő pasinak szülsz, és jajj, vele sem jó... egyszerűen engedd el. csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!