Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többször lemondtam a randit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többször lemondtam a randit, ezért nem áll szóba velem?

Figyelt kérdés

Hiába írok neki semmit nem válaszol, csak egy idő után megnézi. Igaz, hogy nem tiltott meg törölt de ez a nyilvánvaló közömbösség sokkal megalázóbb.

Tényleg mindig az utolsó pillanatban jött közbe valami de arról nem tehetek. Két éve is ez volt de aztán tavaly adott nekem még egy esélyt, találkoztunk kétszer de ismét közbejött valami aznap. Annyit írt akkor, hogy ez nem fog menni. Azóta pedig semmi. Úgy tudom neki sincs azóta senkije.

Nem túlzás ez a részéről? Komoly szándékaim lettek volna, ezt neki is leírtam. Minden nap beszéltünk messengeren.

Ti mit gondoltok, adnátok még esélyt a helyében?

36F

2023. aug. 8. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Pff, te most tényleg nem értred? Két éve szívatod, aztán mindig közbejön valami! Hát persze! Teljesen érthető és normális, hogy nem áll veled szóba, én sem tenném. Hagyd békén.
2023. aug. 8. 10:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy adnék! Komoly szándékaid vannak, de mindig közbejött valami? Nevetséges! Ha mondjuk épp akkor halt meg valakid, még megérteném, de ezt többször is eljátszani, hogy mindig van fontosabb teendőd...hát szánalmas!
2023. aug. 8. 10:51
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Én velem még addig se jutottál volna el, hogy azt mondd, hogy nem fér bele a randi, nemhogy 2 év. XD
2023. aug. 8. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te az a tipikus viccbeli ember lehetsz!

- Lehoznám neked a csillagokat is az égről, érted a világ végére is elmennék!

- Gyere át, itt várlak!

- Most? De hát esik az eső...

2023. aug. 8. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugye csak viccelsz ezzel a kérdéssel? 😄

Elég türelmes lehetett az a nő így is, az meg hogy nem áll veled szóba már épp ideje volt. 😀

2023. aug. 8. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Megbízhatatlan vagy bébi. Ez van.
2023. aug. 8. 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Mamahoteles Ádam, te vagy az?
2023. aug. 8. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
3%
Az egy hisztis tyúk, nem érdemel meg téged, hagyd a p*csába!
2023. aug. 8. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te írtál ki erről kérdést korábban is.

„Igaz, hogy nem tiltott meg törölt de ez a nyilvánvaló közömbösség sokkal megalázóbb.”

Szerinted neki nem megalázó, hogy mindig félre van dobva, ráadásul utolsó pillanatban? Amikor már beleélte magát, vagy esetleg elpasszolt mással programot, mondván, randija van? Volt ilyen „palim” (laza kapcsolatra), soha többet! Ott még megspékelődött azzal is, hogy néha csak 2 nap múlva válaszolt valamire, elkezdtünk tervezni talit, közbe eltűnt stb. Ja, és az ilyen palik mindig azt hozzák ki, hogy a partner nem megértő…

2023. aug. 8. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Szokásos incel trollkodás, lapozzunk, uncsi
2023. aug. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!